Kjøp Cavalor Bronchix Liquid, 1 L | horze.no
Beste Pris

Cavalor Bronchix Liquid, 1 L

kr 735,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Størrelsestabell
  • Leveringsklar. Varen er på lager for deg
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!

Beskrivelse

Cavalor Brochix Liquid har en beroligende effekt på luftveiene og hjelper å åpne dem. 25 ml oz. to ganger om dagen tilsatt fôret, i minst 5 dager.

Bruksområde

Cavalor Bronchix Liquid er den raskeste løsningen for forkjølesler, «stallhoste» og tilstøppede luftveier. Cavalor Bronchix Liquid gir også ernæringsmessig støtte til åpning av luftveiene før intens anstrengelse. Cavalor Bronchix Liquid er et preparat som støtter åndedretten. Hoste på grunn av irritasjon kan ha ulike årsaker: inhalert støv, stoffer som fremprovoserer irritasjon av luftveiene, en plutselig endring i værforhold eller overfølsomhet. Kilende hoste er ofte midlertidig, men er allikevel irriterende og plagsom for hesten. Hoste er en naturlig refleks, men med Bronchix Cavalor Liquid kan den gjøres mer effektiv og mindre irriterende for hesten, da irritasjonskilden fjernes raskere.

Sammensetning og sikkerhet

Cavalor Bronchix Liquid er en flytende blanding av esteriske oljer, kjent for sine slimløsende og lindrende egenskaper. Sammensetningen gir raske resultater, som ikke bare gjør det lettere for hesten å puste, men også har en postiv virkning på hele det bronkiale systemet. Cavalor Bronchial Liquid inneholder en blanding av planteekstrakter, blant annet eukalyptus, sitron og rosmarin.

Dosering per dyr per dag

25 ml drysses over fôret eller oppløses i drikkevannet to ganger daglig, i minst 5 dager. Cavalor Bronchix Liquid kan også brukes noen dager før en konkurranse for optimal funksjon av luftveiene. Maksimal dosering: 100 ml per dyr per dag.

Emballasje

1000 ml flaske

FAQ

Hva er forskjellen på Cavalor Bronchix Liquid, Cavalor Bronchix Chronic og Cavalor Bronchix Pure?

Cavalor Bronchix Liquid åpner de øvre lufteveiene og forbedrer derfor åndedretten, spesielt i tilfelle hoste på grunn av irritasjon.Cavalor Bronchix Chronic ble utviklet til å støtte hesten hvis hosten vedvarer over en lengre periode.Cavalor Bronchix Pure kombinerer fordelene av de to andre produktene for å støtte hestens immunitet.

Hva er effekten av Cavalor Bronchix Chronic?

Cavalor Bronchix Chronic har en postiv virkning på opprettholdelsen av den bronkiopulmonale strukturen

Løses hestens problem med en 21-dagers kur med Cavalor Bronchix Chronic?

Det anbefales at man gir et tilskudd av Cavalor Bronchix Chronic i 21 dager og å repetere i 10 dager i måneden hvis hesten er utsatt for problemet. Ta alltid kontakt med dyrlege hvis problemet vedvarer.

Hva er effekten av Cavalor Bronchix Liquid?

Cavalor Bronchix Liquid åpner de øvre luftveiene og forbedrer derfor åndedretten, særlig i tilfeller med hoste på grunn av irritasjon.

Hvor lang tid tar det før Cavalor Bronchix Liquid begynner å virke?

Cavalor Bronchix Liquid gir som oftest umiddelbar lindring.

Er det normalt å se slim i neseborene etter å ha brukt Cavalor Bronchix Liquid?

Ja, det er normalt. Slimet er et tegn på at Cavalor Bronchix Liquid er effektiv.

Bør Cavalor Bronchix Liquid gis direkte inn i hestens munn?

Cavalor Bronchix Liquid kan gis direkte i munnen ved hjelp av en sprøyte.

Produkt-ID: 25531

Les Omtaler:

Cavalor Bronchix Liquid, 1 L