Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze lærtøyler

Produkt-ID: 10664

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze lærtøyler
kr 299,00
Pharma lærsåpe, 450 ml
kr 159,00
Horze lærtøyler
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassiske lærtøyler som passer til alle Horze-hodelag.


Vakre lærtøyler med stoppere slik at rytteren kan holde tøyelene like lange. Lær gir et lett grep og en solid følelse av å ha hesten under kontroll. Den enkle, rene stilen på disse tøylene gjør dem enkle å sette sammen med hvilket som helst hodelag.


Egenskaper:


  • Kvalitetstøyler i lær
  • Tøylestoppere
  • Spenner i endene
  • Passer til alle Horze-hodelag

Vaskeanvisning:


Rengjøres med fuktig svamp. Bruk lærpleieprodukter ved rengjøring og vedlikehold.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God kvalitet
4 Likes

Læret er glatt og smidig på oversiden, undersiden viser minimal "sprøhet" i bøyetesten, slik at du kan se skinnvekt, som ikke er så tydelig som med dyrere tøyler. Med litt olje er bunnen jevnere. I tillegg fungerer den (på alltid skinn) ru overflaten på undersiden som et slags stopp mot tøylingen av tømmene. Det er synd at jeg synes at tømmene ble sveiset inn i en plastfolie. Skinn skal aldri pakkes inn i plast, da det svetter, så fettet svetter ut. Dette er ikke en dårlig ting, men heller ingen skikkelig oppbevaring for skinn A-tøylene har en total lengde på 150 cm (siden han overlapper de andre tøylene i midten av et stykke, den andre en lengde på 148 cm (med spenne i halen) i størrelsen Full, så god lengde og ikke så kort som mange andre tøyler. Den første hodebjelken starter på 64 cm, målt fra bitring, er 8 mm bred, og deretter kan avstandene mellom stengene være ca. 12 cm. start, i det minste, hvis du vil sykle med tømmene også Endmaßponys, men ønsker å ha lengre tøyler helt for å gi tøylene enda helt kort Kort sagt: Absolutt å anbefale og verdi for pengene TOPP!

uventet god kvalitet
2 Likes

Flott skinn mykt og kosete, jeg hadde ikke forventet at prisen jeg er veldig hyggelig overrasket

1 Likes

Veldig fine tøyler, skinn av høy kvalitet i godt utførelse, passer godt selv i små hender.

Horze lærreiner
1 Likes

vakker skinnkvalitet for en lav pris, den påsydde proppen synes jeg personlig er ganske urovekkende. Ponnilengde er også tilstrekkelig for mindre hester, som veldig sjenerøs.

0 Likes

Disse tøylene er myke og klare til bruk rett ut av pakken. Skinn og maskinvare i god kvalitet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.