Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Finntack Pro kjølebelegg (1 stk)

Produkt-ID: 18547

kr 269,10
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Finntack Pro kjølebelegg (1 stk)
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack Pro kjølebelegg (1 stk)
kr 269,10
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro kjølebelegg (1 stk)
Beskrivelse

Beskrivelse

Hurtige kjølebelegg som er komfortable for hestens bein etter en treningsøkt. Dette er en enkel og rask løsning som begrenser hevelser med kulde. Disse beleggene er myke når de er frosne, og er enkle å legge rundt hestens bein. Fire borrelåser lar deg bestemme graden av press rundt hestens bein. Disse beleggene er gode til behandling av leddgikt, bløtvev, sener og leddbånd.


Egenskaper:


  • Kraftig nylonskall
  • Enkel borrelåslukking
  • Oppbevares i fryseren mellom bruk for best resultat
  • Selges enkeltvis

Teknisk beskrivelse:


Høyde: 42 cm X bredde: 39 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastisk
0 Likes

Jeg er en LMT og jobber AQHA-kretsen med ryttere. For ben- og fotproblemer etter behandlingene mine bruker jeg disse. I min livstid på friidrett har jeg ikke funnet et bedre produkt som fungerer så bra som dette! Ising eller bøtter med is ikke engang i nærheten! Kundene mine er overrasket over hvordan det fungerer. Det er til bruk med hest med det, jeg bruker hvis for mine menneskelige klienter. Jill og Murray Show Horses tenner meg på dette. 5-stjerners !!! Leslie Hellman -LMT

Størrelse: Normal
Antall gangartere
3 Likes

Jeg har nettopp mottatt klokkekjøleren min siden ja, det er skrevet i de samlede beskrivende gangartene, men du får ikke en ... Morsom effekt som jeg hadde da jeg så det. Jeg er litt skeptisk ... Vi vil se testen hvis jeg legger merke til at den avlaster hesten min, men med et gangart vil det være komplisert å behandle problemene med "føttestupper" i den bakre støvet til loulouen min. En fot om gangen kan være ...

Størrelse: Stor
Topp kjølegjenger
2 Likes

Jeg kjøpte disse leggingsene for min følsomme vallak, og jeg er helt begeistret. Kjøleytelsen er bare fantastisk. Gangartene lagres av meg i fryserommet i kjøleskapet og festes til hestens ben i 20 minutter ved ankomst i stallen. Beina blir da skikkelig avkjølt. Leggingsene er relativt tunge, men fremdeles veldig enkle å montere uten å skli. Fra meg er det en klar anbefaling.

Størrelse: Normal
kjøleinnpakning
1 Likes

Jeg liker lengden på denne kjølepakningen. Det gir et område som isen kan nå. Jeg liker at den har mange borrelåser langs viklingen, noe som sikrer det enkelt. Imidlertid hvis en hest etappe er hovent eller hvis du har en enorm varmblod, ofte er den for stram og borrelåsen løsner. I tillegg til at jeg ikke alltid kan være på, elsker jeg disse kjøleinnpakningene.

Størrelse: Normal
Flere farger !!!!
2 Likes

Jeg er så spent at disse innpakningene kom i flere farger! Disse blir solgt enkeltvis og ikke i par, men de er den samme. Jeg har nylig akkurat fått de rosa i par, så nå har jeg de originale svarte som jeg kjøpte for noen måneder siden, og nå disse! Jeg lever etter disse innpakningene og har hjulpet hestene mine ut så mye!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.