JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horze Stallbandasje PRO, bak

Produkt-ID: 19409

kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Stallbandasje PRO, bak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Stallbandasje PRO, bak
kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Stallbandasje PRO, bak
kr 389,00
Horze Stallbandasje PRO, foran
kr 399,00
Horze Stallbandasje PRO, bak
Beskrivelse

Beskrivelse

Støtt hestens trøtte bakbein med disse tøffe stallbandasjene i neopren.


Med korrekt støtte fra stallbandasjene vil hesten din komme seg raskt og komfortabelt etter treningen. Velg Horze Supreme Stallbandasjer PRO til bakbein for å matche Horze Supreme Stallbandasjer PRO til frambein, og hesten får den perfekte støtten når den skal komme seg etter en hard treningsøkt. Stallbandasjene er enkle å ta på med sine robuste borrelåser, de er også enkle å ta av. Fôret er enkelt å ta av slik at du kan vaske det. Horze Supreme Stallbandasjer PRO gir komfort til hestens bein etter en hard treningsøkt, og gir beina all den stabilitet og støtte de trenger ettersom de former seg etter beina.


Egenskaper:


  • Puster for komfort
  • Støtabsorbering og støtte for trøtte bein
  • Perforert neopren utside
  • Avtagbart fôr med fylt med myk polyester
  • Enkel og rask i bruk
  • Profilert utforming
  • Borrelåsfester gjør dem enkle å bruke
  • Stable boots for front can be purchased separately (item 19402)

Teknisk beskrivelse:


Materialer: Utside: 100% neopren Fôr: 100% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30°C.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Svært god passform!
0 Likes

Veldig fornøyd med disse. De sitter som støpt, gir god støtte og har utrolig god passform. Lett å ta av og på, og innleggene er enkle å ta av for å vaske. Kan også legge inn andre innlegg. Til sammenligning så sitter de langt bedre på enn de tilsvarende stallbeleggene fra Back on track. Virker slitesterke og normal i størrelsen. Bruker størrelse full til min fjording(ponni kat 1), og de passer perfekt både i lengde og omkrets rundt beinet. Gode justeringsmuligheter i omkrets.

Størrelse: Normal
En billig og god stabil gamache som anbefales på det sterkeste!
0 Likes

En god gamacher som har en super fit, er godt på hesten (også i mange timer) kan vaskes og generelt bare effektiv. Jeg er veldig glad i meg og har brukt dem både som stabil gamache og som transport. Hestene holder dem på, og kan fremdeles bevege seg. 5 stjerner herfra, vil definitivt gjerne kjøpe flere sett :)

Størrelse: Normal
Gå glipp av
0 Likes

disse støvlene passer godt til hesten min er komfortable og glir ikke også til en ypperlig pris, og finner i tillegg at de også holder ham varm på disse iskaldt, kalde nettene ... å vite at hesten min er varm og komfortabel gir også en god natts søvn for meg selv utmerket støvel anbefaler sterkt utført Horze x

Hestestabile støvler
1 Likes

Utmerket passform, foran og bakformet perfekt til benet. Brukes til å reise og har vært akkurat det jeg trenger.

Størrelse: Normal
Horze Supreme Stable Leggings PRO, tilbake
0 Likes

Ny design, som allerede hadde forgjengermodellen, denne modellen ser mer holdbar ut enn den eldre. På den tiden var den allerede fornøyd, men dessverre varte ikke de stabile benene så lenge. Materialet er tøffere, men så tynt og pustende at beina ikke er svette under. Gangartene er ikke så tette som jeg ønsket at den skulle være, men de oppfyller hensikten. Bør være synonymt bare som beskyttelse og mindre enn støtte. Siden jeg vanligvis ikke er tilhenger av "benpakke", men er mer utsatt for en Gleichbeinentzündung, er jeg veldig fornøyd med de stabile leggingsene. Lett, lett å ta på, pustende, lett å vaske og se bedre ut enn forgjengeren. Ville hun bestilt igjen !!!!

Størrelse: Stor

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.