Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze transportbeskyttere

Produkt-ID: 19506

kr 789,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze transportbeskyttere
Beskrivelse

Beskrivelse

Reis trygt med disse kraftige transportbeskytterne.


Luksuriøse transporbeskyttere som vil gjøre hesten din trygg i transporten. Med god passform, tykk polstring og hard plast bak hoven er disse transportbeskytterne et "må-ha" når du er ute og reiser. Du vil føle deg trygg når hesten er beskyttet mot slag og støt under transporten.


Egenskaper:


  • Enkel å feste med bred borrelås
  • Holdbar, ekstra høy støtte for lange reiser
  • Selges i sett med fire

Teknisk beskrivelse:


Utvendig skall og fôr: 100% polyester
Fôr: Fleece.


Vaskeanvisning:


Lukk borrelåsen før vasking Skrubb med mild såpe og skyll, eller vask dem i maskin Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Jeg kjøpte og angret ikke)))
4 Likes

Hesten er stor og høy)))) De kom perfekt opp))) Hestens ben var beskyttet mot skader under mislykket lasting. Plastdekselet til høve ble ikke ødelagt eller bøyd. Vel slettet. Borrelås er tett og holdbar ved hyppig bruk. Ikke løsne under transport. Det indre vevet i neglene blir ikke påført eller rullet. Jeg og hesten er glade)))

Ypperlige transportganger
2 Likes

Allerede første varelevering veldig raskt, så estetisk er de vakre og ligner på bildet, under reisen kommer den ikke ned i det hele tatt, den forblir på plass, bunnen er veldig hard for hesten går ikke på, kort, godt kjøp!

Flotte støvler, god pris
1 Likes

Jeg har eid et sett med disse støvlene i flere år nå, og de ser fremdeles helt nye ut. Hesten min Rudy, må finne dem til å være veldig komfortable fordi han ikke vil laste hvis jeg har glemt å ta på støvlene hans! Jeg planlegger å kjøpe et nytt sett til min nye hest.

SPØRSMÅL
1 Likes

Hei, kan du fortelle meg om størrelsene? Det ville være for en fullblods. takk!

Transport negler.
1 Likes

Når jeg tar hesten min for en annen sommerferie til en annen by, bruker jeg alltid disse neglene, flyttingen er lang, så det ble bestemt å kjøpe skikkelig gode negler, og jeg tok ikke feil. Veldig behagelig, sitter perfekt på beinet til en hest. Borrelås løsner ikke, og til tross for den lange operasjonen slites ikke. Veldig fornøyd.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.