FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

LeMieux paddockbelegg

Produkt-ID: 313525

kr 910,00
(Pris inkl. MVA)
LeMieux paddockbelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
LeMieux paddockbelegg
kr 910,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
LeMieux paddockbelegg
kr 910,00
LeMieux Breakaway grime
kr 440,00
LeMieux paddockbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Solide Airprene belegg med god passform rundt beinet. Perforert for god ventilering, og for å kjøle ned beinet når hesten står lenge ute. Solide fester som holder belegget på plass, slik at leddene beskyttes mot slag. Forsterket PU-lær bak på koden beskytter det mest sensitive området mot mugg. Elastiske og vinklede stropper som gir god bevegelsesfrihet og passform. Ideel til hester med sensitiv hud som må beskyttes mot vinterværet. Enkle å spyle av eller vaskes i maskin.


Egenskaper:


  • Kan brukes både på fram- og bakbein
  • Selges som et par med to deler

Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

utmerket
1 Likes

Jeg bestilte leggings for to dager siden. De kom veldig fort. Optisk sett veldig bra ut, ha god kvalitet, sterke lukker, med lærbeskyttelse ved ballen og ved senene. Perfekt passform på føttene. Hesten min må ha kassegjengerne i kassen fordi han alltid slår. Hver dag blir han brakt til beite (med leggings) - og naturligvis blir leggings raskt ødelagt. Jo flere leggings dette problemet har løst av seg selv. Benklærne gir perfekt beskyttelse for bena uten frykt for å miste benene eller få skader. Jeg vil anbefale til noen. Perfekte leggings med topp pris! takk

Størrelse: Stor
Super bra produkt !!!
2 Likes

Gamschen er bra! Jeg har ikke problemer med å bruke den over lengre tid også. Om sommeren svetter ikke temperaturer på 30 grader bena. Også veldig bra for hester med overben på innsiden, fordi materialet tilpasser seg super til beinet. Borrelås-lukkene holder veldig bra og forblir tett lukket!

Størrelse: Normal
Rimelig pris for veldig god kvalitet
0 Likes

Jeg bestilte leggings til min eldre Quarter Horse vallak. Han har en tendens til å åpne bena i paddocken og slår ofte benet inni. For å minimere ytterligere skader og tilhørende bulletiner bestilte jeg disse leggings. Passformen er god, så langt hadde vi ingen varmeopphopning, det gnir ingenting og materialet gjør et godt inntrykk og føles behagelig. Den kunstige lærforsterkningen og de fleksible plasthettene på fetlockhodet gir mening og tilpasser seg godt til hestens ben. Leggingsene skled ikke eller vri seg før nå. Hvor lenge de vil tåle det daglige stresset kan jeg ikke si ennå. Så langt kan jeg bare si positive ting.

Godt tenkte beskyttelse!
1 Likes

Beskyttelse "multifunksjon" (paddock, transport, etc.), veldig gjennomtenkt: - veldig anatomisk, de har perfekt form på hestens lemmer og glir ikke. - forsterket på de rette stedene (fold av boss, sener, ball) for å beskytte effektivt ved skall eller armering av skinn. - borrelås er kraftig og løsner ikke, de er elastiske som gjør det mulig å justere beskyttelsen bedre og opprettholde fleksibiliteten for hestens bevegelser. - veldig god kvalitet, estetikken er veldig fin og alt virker solid. Jeg gleder meg over dette kjøpet, jeg anbefaler!

Størrelse: Normal
Flotte beskyttere!
0 Likes

Gode beskyttere, jeg bruker dem på traileren! Fin passform og er veldig solid. Virker også veldig behagelig for hesten.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.