Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze stryksokker

Produkt-ID: 19301

kr 223,20
kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze stryksokker
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Supreme stryksokker er laget med 8 mm neopren for støtte og hurtigtørkende komfort. Stilen er sporty men gir likevel optimal beskyttelse.


Myk, 8 mm tykk neoprenfôring dekket med fult pustende jersey som tillater ultimat lufttilførsel og hurtigtørkende komfort i disse sporty stryksokkene. De vil beskytte hesten i en atletisk stil.


Egenskaper:


  • Støttende beinbeskyttere
  • Atletisk stil
  • Mykt neoprenfôr tillater full lufttilførsel
  • Dekket i jersey for maksimal luftgjennomstrømming
  • Hurtigtørkende

Teknisk beskrivelse:


8 mm neopren med polyester jerseyfôr og dekke.


Vaskeanvisning:


Skyll i vann. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Komfortable beskyttere
4 Likes

Lette og solide vakter. Rask å ta på en hest. Herlige farger ennå! Størrelseskartet holdt hesten min på plass.

Stor skuffelse ...
4 Likes

For det første med hensyn til fargen, den blå er for mørk sammenlignet med bildet som vises på nettstedet. Til tross for et panel som strekker seg fra shetland til skjegg, gjennom ponnier B, C og D, fant vi ikke noe dyr å utgjøre disse beskyttelsene på. Faktisk er enten stilken for høy, og forhindrer at kneet bøyes, eller beskyttelsen er ikke bred nok, da ripen da er i direkte kontakt med fatet. En perfekt estetikk for et perfekt utførbart produkt dessverre.

Super kvalitet til uslåelig pris
4 Likes

Etter et langt søk etter de rette leggingsene til fjordmoren min fant jeg endelig "Horze Supreme Fetterkopf Leggings" uten å måtte bruke en formue på den. Utførelsen virker for meg veldig bra, alle sømmer og materialet ser høy kvalitet ut. Passformen er også veldig bra og til og med egnet for de sterke, men korte bena på fjordmoren min. For forbenene passer størrelse M hos henne og på bakbenene str. L. Jeg bestilte leggings nå også til Tinker (del A). For ham i samme størrelser som for fjordmoren, men de er akkurat nok med tanke på omfang, men gir fortsatt nok beskyttelse og sitter fremdeles veldig bra. En størrelse hver større (dvs. foran L og bak XL), men for lang.

Gamasjer.
3 Likes

De er veldig gode og passer ponnien min veldig godt, da vi har litt problemer med størrelsen, da hun har veldig små ben med disse passer fint til henne, er enkle å rengjøre. Er godt fornøyd med dem.

Produktets innhold
2 Likes

Jeg er fornøyd, gangartene beskytter virkelig lemmene, de er lette å feste. Bare ulemper, fargen Royal Blue stemmer ikke overens med bildet. De er virkelig mørkere i det virkelige liv ...

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.