LeMieux Base layer

689,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 15% EKSTRA på din bestilling
Kopier kode: SAVE15
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 05.02.2023. Ikke gyldig for merkene Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta.
Farge: Mazarinblå
Mazarinblå LeMieux Base layer
Chilipepperrød LeMieux Base layer
Fig LeMieux Base layer
Sunny Orange LeMieux Base layer
Størrelsestabell
Størrelse A Bryst B Midje C Hofte
32 80 cm 64 cm 84 cm
34 84 cm 68 cm 88 cm
36 88 cm 72 cm 92 cm
38 92 cm 76 cm 96 cm
40 96 cm 80 cm 100 cm
42 100 cm 84 cm 104 cm
44 104 cm 88 cm 108 cm
46 108 cm 92 cm 112 cm
Tilbake

Ridegensere til dame og herre

Alle mål i tabellen er kroppsmål, ikke plaggets faktiske mål. Mål omkretsen med et målebånd på følgende måte: bryst der brystet er størst (A), livvidde på det smaleste punktet (B) og hoftestørrelse der hoftene er bredest (C). Målebåndet bør sitte tett rundt kroppen, men ikke for stramt.

 

Ridegensere til barn

Størrelser til barn er basert på barnets alder (UK) eller høyde (EU). Alle mål i tabellen er kroppsmål, ikke plaggets faktiske mål. Mål omkretsen med et målebånd på følgende måte: bryst der brystet er størst (A), livvidde på det smaleste punktet (B) og hoftestørrelse der hoftene er bredest (C). Målebåndet bør sitte tett rundt kroppen, men ikke for stramt.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

LeMieux er i matche-himmelen! Designet for å matche med kolleksjonen med hjelmtrekk, sjabraker, polobandasjer og fluehetter i noen av de mest populære LeMieux-fargene.
En svært klassisk genser for aktive ryttere, utviklet for å holde deg varm og komfortabel uansett årstid, med svettetransporterende thermisk stoff. Det silkeaktge, myke anti-mikrobielle stoffet gir en stilig, skreddersydd passform. Ultramyke sømmer med flat-lock søm, noe som reduserer gnag og uønskede trykkpunkter. 360° elastisk stoff gir større mobilitet i alle retninger, noe som gjør det til det perfekte plagg for ridning og stevne. Det unike Moisture-Movement System i disse plaggene tar aktivt svette vekk fra huden og er utviklet for å regulere kroppstemperaturen og sikre optimal komfort.
Ideell som et ekstra lag, eller brukes alene som et sportsplagg.


Produkt-ID: 332042

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: