FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Sprenger HS Duo trinsebitt med løse ringer, 16mm

Produkt-ID: 13418

kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger HS Duo trinsebitt med løse ringer, 16mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Sprenger HS Duo trinsebitt med løse ringer, 16mm
kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger HS Duo trinsebitt med løse ringer, 16mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Sprenger Duo bitt er svært skånsomme mot hestens munn. Munnstykket er fremstilt av myk, fleksibel plast som tilpasses hestens munn. Materialet inneholder ikke giftige midler, løsemidler eller bløtgjørende midler. Munnstykket er forsterket med ståltråd for å gjøre det stabilt og sikkert.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 16, ringstørrelse (mm): 55, diverse.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

bud
2 Likes

Sprenger Duo trance bite er ganske enkelt det beste og mildeste bittet du kan legge i munnen til hestene dine. Hvis du trenger bite. Det beste jeg har gjort for hestene mine. Hilsen. Sussi Nielsen

Utrolig godt bitt !!
1 Likes

Et bitt som jeg synes alle burde ha i innsatssamlingen sin. Fungerer utrolig bra på de fleste hester jeg har brukt den på. Den er myk og behagelig for hesten, men fortsatt robust og holder fasongen. Veldig rimelig matbit! Anbefales!

Størrelse: Normal
God matbit til sterk hest
2 Likes

Fungerer bra på hesten min som lett blir litt sterk og ikke har så mye plass i munnen. Hun ser ut til å like det også.

Størrelse: Normal
messing
1 Likes

Det skal være ringer i aurigan / messing, mange har messingspenner og da ser det ikke bra ut om ringene er i sølv / rustfritt stål

Størrelse: Normal
0 Likes

Har slitt med å finne rett bitt til min heite DVR-hoppe, men ble veldig positivt overrasket da vi prøvde dette bittet. Det ligger veldig godt og stødig i munnen, og er mykt og tøyelig. Hesten er blitt mer lydhør ovenfor bitt og tøyler, og er mye lettere å samle og samarbeide med, så man kan vel si at både hest og rytter trives veldig godtmed dette bittet :)

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.