Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Sprenger HS trinsebitt med løse ringer Sensogan 16mm

Produkt-ID: 304412

kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger HS trinsebitt med løse ringer Sensogan 16mm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger HS trinsebitt med løse ringer Sensogan 16mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Begrepet trinsebitt stammer helt tilbake fra middelalderen. Tidligere var det vanlig å ri hester på kandar med svært lange sjenkler For at hestene skulle kunne drikke, endret gruvearbeiderne bittet til en enklere modell. Det fikk navnet trinsebitt. Nå i dag er trinsebittet et av de mest vanlige bittene. Dette inkluderer alle munndeler med løse ringer. Et trinsebitt fungerer ved innstramming. Ved å stramme tøylene vil man legge press på tungen og underkjeven. Trinsebitt kommer i en rekke fasonger og materialer. De mest vanlige er to- og tredelte bitt.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.