Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Sprenger mykt gummibitt

Produkt-ID: 13419

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger mykt gummibitt
Beskrivelse

Beskrivelse

Gummibitt fra Sprenger er laget av myk, men slitesterk gummi og har en innvendig ståltråd for å forsterke munnstykket. Gummi har generelt en «viskelæreffekt». Det er derfor viktig at hestene produserer nok spytt og tygger godt når de bruker disse bitt. Hvis hesten ikke produserer nok spytt vil gummibittet være ubehagelig. I motsetning til metallbitt er det fare for at hesten kan bite gjennom gummien når den ikke er festet riktig og kommer i kontakt med tennene.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 18, ringstørrelse (mm): 70, rustfritt stål.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Sprenger gummibor (noe over 40 euro)
0 Likes

Dårlig. Etter noen få bruksområder har gummien myknet noen få steder slik at en større del kommer av på noen punkter. Overraskende myk svart gummi ... mykere enn noen andre som jeg har prøvd. Faktisk ble jeg litt skuffet over Sprenger.Dyrt med tanke på kvalitet. Uansett, liksom billig utseende dødelig.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.