FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-30%

Horze Freya lang softshelljakke, dame

Produkt-ID: 33154

kr 629,30
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Freya lang softshelljakke, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Freya lang softshelljakke, dame
kr 629,30
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Horze Freya lang softshelljakke, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Lang, allsidig, myk softshelljakke som har avtakbar hette og splitt bak.


Mykt fleecefôr gjør denne komfortable, lange softshelljakken til et utmerket valg. Med denne flotte jakken holder du deg ikke bare varm, men du har også et stilig plagg i garderoben din slik at du alltid har den perfekte jakken å bruke på kalde vinterdager. En splitt bak gjør at du kan dekke salen uten at det påvirker ridningen din. Justeres i livet med stropper og trykknapper for å gi en god passform. Sidelommene og toveis glidelås forsterker det rene utseendet.


Egenskaper:


 • Lang softshelljakke
 • Toveis glidelås foran
 • Glidelåsåpning med skjørt bak
 • Glidelåslommer foran
 • Vanntett
 • Pustende
 • Ingen teipede sømmer
 • Loddent fleecefôr
 • Justerbare stropper med trykknapper i livet
 • Avtakbar hette

Teknisk beskrivelse:


100% polyester, 3000mm vanntett, 1000mvp pustende, ingen teipede sømmer.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott jakke
0 Likes

Nok en flott jakke. Stilig og effektiv. Virkelig hyggelig, takk.

Størrelse: Normal
Favorittjakke
0 Likes

Jeg elsker denne jakken - den er perfekt for ridning eller fritid. Jeg har hatt det i mer enn et år, og det ser fortsatt ut som det gjorde da jeg kjøpte det. Holder meg opp i vasken og flekker ikke (til tross for hestens beste forsøk ????). Passform er ekte til størrelse og veldig flatterende så vel som komfortabel. Jeg kan ikke si nok gode ting om denne frakken. Hvis jeg vinner i lotto, vil jeg ha et i hver farge.

Størrelse: Normal
Praktisk jakke Horze Freya
0 Likes

Jakken Horze Freya likte ved første blikk. Nydelig sjokoladefarge, god lengde. Stilen er gjennomtenkt til minste detalj - det er en spesiell glidelås bak og jeg pakker den opp mens jeg sykler - det er mer praktisk å sitte i salen. Midjen er perfekt regulert av spesielle stropper med knapper, og jeg kan lirke av en varm genser når det er kaldt. Innvendig - en varm fleece, en koselig jakke. Det er også spesielle knapper på håndleddene - vinden blåser ikke, den kan gjøres tettere. Jakken blir visket uten problemer, i en vanlig skrivemaskin. Jeg tror kjøpet er vellykket og takker butikken for rask levering.

Flott jakke, men dessverre ikke for ridning!
2 Likes

Det andre året var jeg på utkikk etter en ny ridejakke, som er vanntett og vindtett, ikke ender over nyrene og der man ikke ser ut som Michelinhannen og svetter på det stabile arbeidet, fordi hun med 500g ned vattert - vanskelig! Mange ble beordret og sendt tilbake. For kort, for fett, for upraktisk. Da jeg pakket ut denne jakken tenkte jeg: Juchu, det er det! Flott materiale, ikke for tykt, men tilsynelatende regntett, til slutt kuttet lenge nok, mange poser og ser bra ut også. Og for en virkelig rimelig pris - kjempebra! Så kledd og: passer! Men så desillusjonasjonen: Siden antagelig har designeren glemt, for denne jakken er laget for, nemlig for ryttere. Ryttere som vil SITTE på hester. Men denne jakken har ingen spalter, verken på sidene eller på ryggen, og dermed er den bare berømte fine langskjæringen dessverre helt ubrukelig for ridning. Synd! Hadde ridejakken fra REITsporthandel REITschlitze, ville hun vært en drøm. Så dessverre er hun bare nok en motestykke og ubrukelig for det tiltenkte formål og gikk tilbake. Og jakkesøket mitt går inn i det tredje året ...

Størrelse: Stor
Veldig søt, virker som god kvalitet. Se skulderen passe!
0 Likes

Jeg har nettopp kjøpt denne jakken fordi været vårt ble kaldt og regn veldig fort! Det er varmt, det er søtt, og det har mange funksjoner jeg liker. Jeg liker at hetten er avtakbar, jeg elsker at knappene festes ved håndleddene og midjen for justerbar montering, og jeg liker glidelåsen bak og to glidelåser foran, noe som betyr at denne jakken er lang nok til å holde hele kjernen varm på bakken, og at jeg komfortabelt kan ha den i salen. Jeg liker også den høye kragen bortsett fra den avtakbare hetten! Fôret er et sølvfarget slags fuskepels / fleece-stoff, og veldig mykt. Det er bare to ting jeg skulle ønske at var forskjellige: For det første skulle jeg ønske at ermene hadde de klamete / elastiske små indre mansjettene for å forhindre at vinden blåser i. Snapsene på ermene er OK, men er litt tykke og ikke så effektive som dobbelt mansjett-stilen. For det andre er passformen over skuldrene spesielt stram. Jeg er slank og har vanligvis størrelse 4, og den størrelsen passet meg perfekt overalt, men skuldrene mine - jeg følte at jeg ville rive sømmene fra hverandre hvis jeg prøvde å løsne over et anstendig gjerde eller gjøre noe meningsfullt pleie / håndtering. Jeg kjøpte en størrelse opp (6) og mens skuldrene fremdeles truer med å bli litt tøffe hvis jeg virkelig bøyer, passer det for det meste bra. Og jeg antar at nå har jeg plass til å bruke flere lag under pelsen! Totalt sett er jeg veldig fornøyd med kjøpet. Vi får se hvordan det holder opp!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.