Vårsalg! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Cavalor Leather Soap 500 ml

Produkt-ID: 25807

kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Cavalor Leather Soap 500 ml
kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Leather Soap 500 ml

Beskrivelse

Til grundig rengjøring av lær. Cavalor Leather Soap påføres med en fuktig svamp eller klut.

Bruk

Glycerinbasert, flytende såpe til intensiv rengjøring av lær. Cavalor Leather Soap nærer læret og gjør det smidig uten å miste sin styrke.

Anvendelse

Påfør Cavalor Leather Soap med en fuktig svamp og gni så læret med en klut eller myk børste, slik at læret skinner og såperester fjernes.

Fjern først alt smuss. Cavalor Leather Soap påføres med en fuktig svamp eller klut og gnis inn i læret. Etter at læret har tørket, pusses det med en tørr klut eller en myk børste, slik at læret skinner og såperester fjernes.

KUN TIL UTVORTES BRUK

Emballasje

- Sprayflaske 500 ml

Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (1)

Gjennomsnittlig vurdering

5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!