FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Effax Leather-Speedy-Shine

Produkt-ID: 307681

kr 49,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Effax Leather-Speedy-Shine
kr 49,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Effax Leather-Speedy-Shine
Beskrivelse

Beskrivelse

Skinner umiddelbart.


Bare påfør Effax Speedy-Leather-Shine med en svamp på ridestøvler, saler, hodelag eller vesker av alle typer skinn, og de vil skinne, som om de har blitt polert.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

superbra
0 Likes

Superfleksible sopp som du bare trenger å kjærtegne med støvlene eller skoene dine. Gir en superfin glans i skoen, men som deretter synker ned i skoen slik at skinningen holder seg skitten i ca 2 timer, så synker den ned i skinnet, så du trenger å fylle på som er et minus. Ellers fornøyd med resultatet og det er virkelig et godt alternativ for deg som ikke takler polering, tommel opp !!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.