Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Harry's Horse Thermo-Rider vinterstøvler

Produkt-ID: 308974

kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse Thermo-Rider vinterstøvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Harry's Horse Thermo-Rider vinterstøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Vinterstøvler med elastiske lisser, tre borrelåser med refleks på topp og hæl. Svær pen tettsittende støvel som er perfekt til ridning.


Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Smal over vristen
7 Likes

Veldig smal passform. Bestilte denne i 2 str større enn vanlig, men fikk fortsatt ikke støvelen på over vristen. Jeg måtte sende støvlene i retur.

Lette vinterstøvler
5 Likes

Disse støvlene er lette og høyden på støvlene er tipp topp, de stiger ikke til kneets bretter som jeg fryktet. Den er lett 4 cm under, så forstyrrer ikke salen. Bredden på støvlene er tilpasningsdyktig med folden av letthet og riper. Enkelt vedlikehold. Den eneste ulempen ... Ikke opplagt å ta på, faktisk er passasjen av foten ved ankelen litt stram ... Ellers passer den bra for størrelsen, jeg tok 38 fordi jeg bruker 38 og nikkel, Jeg har det bra

Kjekke ridestøvler for vinteren.
3 Likes

Min datter bestilte støvlene, og jeg fikk prøve. Likte de kjempegodt, og har bestilt et par selv. Gleder meg til de kommer :)

Svært fornøyd
3 Likes

Kjempe fine! Jeg var litt i tvil om å bestille da jeg leste de hadde trang passform. Siden jeg ikke har verken bred vrist eller brede legger, tok jeg sjangsen likevell. De sitter som et skudd! Har gått med dem inne,- VELDIG behagelige. Jeg bruker str 38/39, og bestilte str 39. Romslige, bevegelige og god støtte. Kan nok ikke bruke tykke ullsokker i dem, men ville ikke hatt dem større likevell. Litt tykkere sokker enn vanlig er det plass til. Ikke umulig at varme innleggssåler kan få plass. Men er nok ikke det beste valget for de som er bred over vristen eller som må ha plass til tykke ullsokker. Gleder meg veldig til å ri med dem. God kvalitet til overkommelig pris.

Super bra støvler!
3 Likes

Veldig fornøyd med disse støvlene, garantert hvert den prisen!! Holder føttene varme i -8 grader. Ambefales på det sterkeste!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.