FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Harry's Horse Thermo-Rider vinterstøvler

Produkt-ID: 308974

kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse Thermo-Rider vinterstøvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Harry's Horse Thermo-Rider vinterstøvler
kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze fotvarmer
kr 16,15
kr 19,00
Harry's Horse Thermo-Rider vinterstøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Vinterstøvler med elastiske lisser, tre borrelåser med refleks på topp og hæl. Svær pen tettsittende støvel som er perfekt til ridning.


Gjennomsnittlig vurdering
3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

For smal ankel
0 Likes

Vi kjøpte støvler i 2 størrelser til vinteren, men ankelen er så smal at bagasjerommet ikke passer med en tykkere sokk. Jeg anbefaler ikke dette produktet.

Størrelse: Normal
Veldig tett på ankelen
0 Likes

Bagasjerommet er veldig fint, men jeg klarte nesten ikke å få det ut etter at jeg hadde klemt meg inn. Siden det ikke er glidelås på bagasjerommet, må du skli med buksene inn i bagasjerommet, noe som ikke er så lett og ankelen er for stram. Derfor dessverre tilbake

Smal rundt ankelen
0 Likes

Smal rundt ankelen

Fine, men ikke holdbare
0 Likes

De satt veldig fint på føttene og komfertabel men etter 2 ridetur røk ene sømmen på skoen. Ble skuffet over at den var då dårlig sydd. Kan ha vært meg som hadde uflaks men kjøper ikke disse igjen

Størrelse: Normal
Super bra støvler!
3 Likes

Veldig fornøyd med disse støvlene, garantert hvert den prisen!! Holder føttene varme i -8 grader. Ambefales på det sterkeste!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.