FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Harry's Horse Toronto vinterstøvler

Produkt-ID: 308975

kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse Toronto vinterstøvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Harry's Horse Toronto vinterstøvler
kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Harry's Horse Toronto vinterstøvler
kr 879,00
Horze fotvarmer
kr 16,15
kr 19,00
Harry's Horse Toronto vinterstøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Varme vinterstøvler med glidelås og reflekskant på utsiden. Neoprenleggen er myk og komfortabel på innsiden. Foten på støvlene har heldekkende fôr som er ekstra varmt og komfortabelt. Gummifoten er også vanntett.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Varm sko for smale føtter
0 Likes

Relativ smal fot. Bestilte en størrelse større for å passe til en tykk strømpe, men selv med en større størrelse fungerer den ikke fordi den er så smal i foten. På den annen side trengs det ikke, da det er veldig varmt foret. Stram rundt ankelen. Men hvis du har smale føtter og ankler, er det veldig varmt og behagelig uten å være klønete. Fungerer fint å sykle.

Størrelse: Normal
Veldig tett på tærne
0 Likes

I seg selv en fin støvle. Skostørrelsen passer bra, og bredden er også bra. Det føles imidlertid som om begge støvlene er på skoen når du slår den på. Den er veldig smal ovenfra og uttrykker forferdelig. Hvis dette ikke var tilfelle, vil jeg beholde det.

Vinterstøvler uten rynker
1 Likes

Etter at alle tidligere vinterstøvler kastet rynker mens jeg prøvde på fellesområdet, var jeg nysgjerrig på hva denne støvlen tilbyr. Han tilbyr: en smal fotform, Gr. 38 er også 38, høyden er ideell selv om du ikke har 2 m lange ben, neopren passer komfortabelt og glidelåsen kan lukkes uten storkeben! Om holdbarheten kan jeg ikke si noe, men førsteinntrykket er veldig positivt

Størrelse: Normal
Harrys hest termobotter Toronto
0 Likes

etter 1 ukes intensiv bruk av Harry's Horse termobotter Toronto i snø, kjøling ned til -10 grader, regn, borte i gjørmete beitemarker, jeg er veldig imponert over denne støvelen i pris og kvalitet og holder riktig størrelse med normal hva = veldig rimelig og holder varme. Bare ha 1 par ullsokker på føttene i skoene. Topp med refleks på siden av bagasjerommet. Dessverre mislyktes bif.Bild

Størrelse: Normal
Harryhorse Toronto vinterstøvler
0 Likes

Virkelig fine vinterstøvler med god passform og ikke for bred fot, så de passer godt i stigbøylen. God varme med mykt fôr i foten.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.