« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Belegg til hest / Transportbelegg og stallbandasjer

Back on Track Back on Track Royal Deluxe Quick Wrap stallbandasjer (2 stk)

1.590,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Black
Black Back on Track Royal Deluxe Quick Wrap stallbandasjer (2 stk)
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Royal Quick Wraps Deluxe - verdens enkleste stallbandasjer til hest! Stallbandasjene har alltid vært en favoritt blant kundene. Den innvendige polstringen har vår velkjente Welltex®-teknologien som kan hjelpe med å stimulere blodsirkulasjonen gjennom fjerninfrarød energi. Effekten kan hjelpe med å lindre ubehag hos hester som har problemer med ligamenter, sener og ledd. Kunder bruker ofte Quick Wraps for å forhindre eller komme seg etter skader, slik som artrose, betennelse og hevelser Nå introduserer Back on Track en ny og oppdatert deluxe-modell av dette klassiske produktet. Stallbandasjene består av to deler. Et robust og holdbart ytterskall, og en tykk innvendig polstring med Welltex®-teknologi. Royal Deluxe-modellen er anatomisk formet for best mulig komfort og passform. De er lett buet på toppen for å minimere trykk på sener, og gir dermed økt bevegelsesfrihet til hestens bein. Beleggene har et forsterket og vannavvisende stoff nederst, mot hoven. Stallbandasjer er lette å bruke, og et utmerket alternativ til å bandasjere beina. Fire sterke borrelåsfester sikrer en individuell og tilpasset passform både i stallen og når du transporterer hesten. Det utvendige skallet og polstringen er festet sammen med borrelås, noe som gjør det enkelt å vaske og tørke beleggene.

Egenskaper:

  • Welltex®-teknologi
  • Anatomisk form
  • Holdbar og sterk borrelås til feste
  • Forsterket og vannavvisende kant

Teknisk beskrivelse:

Innside: 100% polypropylen med keramikk. Fyll: 100% polyester. Utside: 100% neopren. Størrelser: S: 35x40 cm. M: 40x40 cm. L: 45x40 cm. XL: 50x45 cm.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på maksimalt 40°C, på et skånsomt vaskeprogram.  Ikke bruk blekemiddel, skal ikke tørketromles, skal ikke strykes, skal ikke renses. Ikke bruk tøymykner.

Produkt-ID: 342183

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: