Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Veredus sprangsjabrak, firkanta rutemønster Farget

Produkt-ID: 315014

kr 769,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Veredus sprangsjabrak, firkanta rutemønster Farget
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Veredus sprangsjabrak, firkanta rutemønster Farget
Beskrivelse

Beskrivelse

Sprangsjabrak laget av bomull og polyester med fukttransporterende polstring. Naturlig farget mikrofiberfôr som er holdbart med en forsterket søm rundt kanten. Den polstrede sjabraken garanterer bedre komfort, gir en støtabsorberende effekt og gir beskyttende demping mot vekten av salen.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

det er ikke det billigste
1 Likes

teppet er mye kjært på https://www.trouve-ton-tapis.com/no/mixte-jump/2434-tapis-veredus.html

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.