FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Veredus svart sprangsjabrak

Produkt-ID: 17351

kr 769,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Veredus svart sprangsjabrak
kr 769,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Veredus svart sprangsjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

Sprangsjabrak laget av bomull og polyester med fuktighetstiltrekkende polstring. Naturfarget foring i holdbar microfiber med en forsterket kant. Den pustende polstringen gir garantert bedre komfort, med en støtabsorberende effekt og god beskyttelse mot vekten på salen.Størrelse: Cob.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Teppe veredus!
0 Likes

Super teppe tok jeg dem i sort og gull, dårlige bare inni og hvite.

Veldig fornøyd
1 Likes

Veldig fornøyd med dette kjøpet, tilsvarer bildet, bare negativt for meg: innsiden av teppet er hvitt (kysten i kontakt med hesten) og jeg er redd for at det er rotete. Ellers god størrelse for hest (stor nok størrelse). Levering nok til å fort.

UT AV LAGER
0 Likes

Har du gutta uten å være i salg på nettstedet ditt? Du er branquignols, fjern hvis du har mer! 7 dager i vente på å motta en e-post som det du har mer, bursdagsgave sent nå!

Teppet for topp
1 Likes

Jeg kjøpte den i svart og gull, det er rett og slett vakkert Veldig bra merke. Jeg hadde allerede det samme teppet i blått i grått og brunt, men det gyldne svarte og ærlig talt og bare tilgjengelig på dette nettstedet. Jeg anbefaler dette teppet og dette nettstedet på som jeg har bestilt flere ganger har jeg aldri blitt skuffet!

Tanpis veredus
0 Likes

Teppetopp! Ingenting å si, materialet er veldig hyggelig og det ødelegger ikke.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.