Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Weatherbeeta Performance feltritt sjabrak

Produkt-ID: 314160

kr 419,00
(Pris inkl. MVA)
Weatherbeeta Performance feltritt sjabrak
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Performance feltritt sjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

Myk og slitesterk semsket utside med fukttransporterende fôr som holder hesten sval, tørr og komfortabel. Pustende netting langs ryggraden for ekstra lufting. PVC-dekket gjordstykke gir ekstra holdbarhet.


Vaskeanvisning:


Kan vaskes i maskin.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

veldig flott dekk
0 Likes

Beina mine er ikke så lange, og derfor, med de nåværende "standard" firkantede dekslene, kommer jeg ofte ikke godt med hestene mine til hesten min. Med dette dekselet kommer benhjelpene mine, fordi jeg er i direkte kontakt bak salen nå, mye bedre og slik at jeg kan adoptere et roligere sete som er til fordel for alt. (Jeg hadde det svarte omslaget ;-))

teppe
0 Likes

Photo non conform, baksiden av teppet er ikke kuttet det samme, det har en avrundet form, men det er fortsatt en vakker modell

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.