Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Finntack Pro QH syntetsele, komplett

Produkt-ID: 11102

kr 4.900,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 8 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro QH syntetsele, komplett
Beskrivelse

Beskrivelse

QH Pro travsele med NY utforming og 5 års garanti på bommen, NY bukgjord, NY syntetisk halereim med avtagbar halekappe, Beta/nylon hodelag, NY Elite selepute, fortøy i nylon og Beta-tømmer.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

anbefalelses
0 Likes

Bruk denne selen nå i omtrent 6 måneder, ser fortsatt ut som ny! Materialet er veldig hyggelig, utførelsen er bra. Kan bare anbefale det

Nydelig syntetisk sele
0 Likes

Bruk oppvasken regelmessig i omtrent 6 måneder. Oppvasken ser fortsatt ut som nye, enkle å rengjøre. Gjør et stabilt inntrykk, vakkert og trivelig materiale. Kan bare anbefale det til knight@chefmail.de

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.