JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Sprenger Kimblewick sprangbitt, rustfritt stål

Produkt-ID: 13465

kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger Kimblewick sprangbitt, rustfritt stål
Velg størrelse Størrelsestabell
Sprenger Kimblewick sprangbitt, rustfritt stål
kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Kimblewick sprangbitt, rustfritt stål
Beskrivelse

Beskrivelse

Fungerer på cirka samme måte som et pelhambitt. Det brukes to tøyler, og kinnkjeden legger ekstra trykk på hestens nakke. Hevestangseffekten er derimot mye mindre på grunn av de kortere D-ringsformede skjenklene som gir mindre trykk.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 16, rustfritt stål.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God matbit
0 Likes

Dette er en super god matbit. Jeg bruker den til hesten min som kan være litt urolig i munnen med delte bitt. I tillegg har hun plass i ganen for tungefrihet, så dette fungerer perfekt. Imidlertid kan jeg egentlig ikke bruke den i dressur. Hvis jeg tar litt i hodet, legger dette mye press under snuten hennes

Størrelse: Normal
Flott bit, bremse kjedekroken, men skuffende
0 Likes

Frakt gikk raskt og enkelt. Protesen er nøyaktig slik man ser på bildene. Dessverre, med en (for meg ganske stor) mangel: den leveres med hakekjede, var denne allerede festet til høyre krok som er laget så tett at du ikke kan komme ut av kjeden uten å bøye den med verktøy for å justere den , Kroken er åpen på varebildet. Siden kjeden også er veldig lang, får jeg dem for min store hoppe knapt passer og ikke jevnt fordelt. For å kunne bruke biten så optimalt må jeg nok koble meg opp.

Supert bitt!
0 Likes

Dette bittet anbefales virkelig! Spesielt om du har en litt stri hest. Brukte det på min da han var ekstremt heit og nærmest ustoppelig på tur og generelt i trav og galopp. Det er veldig sterkt om det havner i feil hender, men ellers et utrolig godt bitt. Aldri brukt to tøyler på dette, og skal i grunn ikke brukes to tøyler på det heller, som det står i beskrivelsen. Tre styrker i dette bittet, der selve bittringen er det mildeste, det øverste hullet midt i mellom og nederste hullet sterkeste. Liker dette utrolig godt, da man kan ha på det mildeste i utgangspunktet, og heller bytte til sterkere underveis om det blir for mildt.

Størrelse: Normal
0 Likes

Etter at bestillingen til dere alle gikk bra, fikk jeg en e-post om forventet dato, ikke til mitt hjem, men et postkontor 10 km. unna. Det overrasket meg litt da det bare var en bit og posten har levert pakker til adressen min før. Jeg kunne følge at varen ble sendt fra Nederland, og ville være på postkontoret 2 dager etter, men fikk INGEN melding fra posten Danmark om varen, så jeg måtte kontakte deg for å få utleveringspapir. Så dessverre kan jeg IKKE komme med 5 stjerner, men med 2,5

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.