« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Bakbeinsbelegg og stryksokker

Back on Track Back on Track AirFlow light Mesh bakbeinsbelegg

Fra 594,15 kr
RRP: 699,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Spar opptil 20 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 800kr og få 15% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 20% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 25.06.2023.
Farge: Brown
Black Back on Track AirFlow light Mesh bakbeinsbelegg
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Air-tech og 3D mesh teknologi for maksimale pusteegenskaper og styrke. Anatomisk formet for å følge og beskytte koden. Formen og strukturen på skallet er utviklet for maksimal komfort, for å unngå belastning, og for å sitte godt på hestens bein. Robust skall som beskytter mot slag, og beskytter hesten mot støt og utvendig påvirkning. Ekstra ventilasjon rundt koden. Doble borrelåsfester for enkel justering og god passform. Kant i myk lycra. Welltex® teknologi i fôret som kan øke blodsirkulasjonen. Kan fungere bra for overbelastninger, hevelse rundt kodeledd, artrose, betennelse, restitusjon eller for å støtte oppvarmingen. Størrelse S og M overholder de internasjonale reglene for belegg for unghester.

Egenskaper:

  • Praktisk og robust
  • Air-tech og 3D mesh
  • Fôret med Welltex®
  • Anatomisk og tett passform

Teknisk beskrivelse:

Skall: 100% termoplastisk polyuretan. Fyll 1: 100% polyester. Fyll 2: 100% kloroprengummi. Innside: 80% polyamid, 20% polyester.

Produkt-ID: 334209

Les Omtaler:

Farge: