« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Bakbeinsbelegg og stryksokker

Zandona Carbon Air Sensitive+ bakbeinsbelegg

RRP: -25% rabatt
1.342,50 kr
RRP: 1.790,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Black/Black/Red
Black/Black/Red Zandona Carbon Air Sensitive+ bakbeinsbelegg
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Carbon Air Sensitive+ bakbeinsbelegg er 100% laget i Italia, og de er laget for å beskytte spranghester mot slag og støt på koden og deler av pipa, samtidig som det gir støtte for senene. Det innvendige fôret er laget med naturlig lam for å gi maksimal komfort og antiallergiske egenskaper, ideelle for sensitiv hud. De er laget av et utvendig TPU-struktur med forskjellig tykkhet, ventilert med tre lufteventiler. Gel-Tech finner du der det er nødvendig, mellom det utvendige TPU-skallet og det innvendige fôret. Det fungerer både som en støtabsorbering og som et komfortabelt fôr. Elementene av karbonfiber finner du under skallet for å termisk isolere leddene fra varmen som lages av ytre friksjon, mens de øker motstanden mot støt. De elastiske stroppene med hurtigløsning er kalibrert for sikker lukking. De er faktisk utstyrt med dobbelt låsesystem (horisontalt/vvertikalt). Dimensjonen og den ergonomiske formen er utviklet ved å kopiere beinets struktur, noe som garanterer en perfekt posisjon.

Vaskeanvisning:

Børst produktet forsiktig for å fjerne skitt fra overflaten (som støv og inntørket gjørme). Produktet håndvaskes i kaldt vann (maks 30°C). Bruk et spesielt vaskemiddel som er laget spesifikt til ull, og følg instruksjonene når det kommer til mengde vaskemiddel som skal brukes. Vask produktet forsiktig, med en mild børste, eller med en myk klut eller myk svamp. La produktet tørke på en godt ventilert plass. Skal aldri tørkes i direkte sollys, og på avstand fra kunstig varme. Når det er tørt kan du børste produktet forsiktig for å holde det rent og mykt mellom

Produkt-ID: 319339

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: