FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Finntack belegg for kodebeskyttelse

Produkt-ID: 19800

kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack belegg for kodebeskyttelse
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack belegg for kodebeskyttelse
kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack belegg for kodebeskyttelse
Beskrivelse

Beskrivelse

Beinbelegg med høyt skaft. Lukkes med en stropp og tre borrelås. Kraftig plast med neoprenfôring. Fås i 3 forskjellige lengder.


Teknisk beskrivelse:


FT bakbeinsbelegg, m/borrelås.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Høy kvalitet og god passform
0 Likes

Jeg bestilte skjoldene da jeg trodde størrelser betydde omkrets når jeg leste dårlig. For din egen finske hest har noen av benbeskyttere vært for små i omkrets. Disse vaktene er veldig gode. (Jeg bestilte i størrelse L). I tillegg beskytter de veldig godt og langt fra støt. Jeg er virkelig fornøyd med verdi for pengene og gode skjold.

Størrelse: Normal
Bakbenbeskytter med ekstra klaff
0 Likes

Det er ikke mange av disse beskytterne på markedet, de fleste av dem uvurderlige. Ponnien vår er ikke veldig nøye og stryker lett med jernet. Denne ekstra klaffen sikrer at hun ikke lenger kan skade seg selv. Fungerer bra. Veldig rimelig. Utseende er middelmådig. Minus poeng; materialet på innsiden viser raskt slitasjemerker.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.