FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack Pro lette treningsbelegg

Produkt-ID: 19811

kr 349,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro lette treningsbelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack Pro lette treningsbelegg
kr 349,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro lette treningsbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Senebelegg uten speedy cut. Festes med borrelås. Laget av en slitesterk plastblanding, med fòring av lett termoskum som formes til en perfekt passform på hestens bein. Tilgjengelig i to størrelser avhengig av lengden på beinbeskytteren.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Rimelig treningsbeskyttelse
0 Likes

Kjøpte disse som et treningsdekning for damen min som utvides bak. Sitter godt og beskytter fint. Pluss på kanten at de bare er tynne og ikke føler seg klønete på beinet heller.

Størrelse: Normal
Trening/løps belegg
0 Likes

Positivt at de var veldig lette. Vanskelig å si noe om holdbarheten. Ble veldig synlige merker i beleggene etter ett løp, på en hest som ikke skraper borti beleggene mer enn normalt. Billig i pris, det er bra!

Størrelse: Normal
flott kanonbeskyttelse!
0 Likes

Kjøpte disse som et ly for min klønete unghest, og er veldig fornøyd. De er lette, beskytter hele beinet og sitter godt!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.