FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

LeMieux Luxury fleecebandasjer, sett med 4

Produkt-ID: 992510

kr 440,00
(Pris inkl. MVA)
LeMieux Luxury fleecebandasjer, sett med 4
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
LeMieux Luxury fleecebandasjer, sett med 4
kr 440,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
LeMieux Luxury fleecebandasjer, sett med 4
kr 440,00
LeMieux Luxury sprangsjabrak
kr 780,00
LeMieux Luxury fleecebandasjer, sett med 4
Beskrivelse

Beskrivelse

Vakre treningsbandasjer laget av fleece av høyeste kvalitet for å unngå nupper. Kan brukes alene eller sammen med LeMieux bandasjeunderlag for ekstra beskyttelse. Passer sammen med LeMieux sjabraker og ørehetter.


Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

The Best Bandages Ever!
0 Likes

They match the saddlepads soo vell!I have these in Blueberry and i love them they are really soft an strechy but staied on so vell during riding i love them really recomend!

Størrelse: Normal
not what I expected
1 Likes

I expected a lot of these bandages since everybody's seem to praise le mieux products but I was very disappointed of the quality. The bandages are soft and overly stretching and don't stay on very well since they stretch and stretch when trying to wrap them on horse's legs...

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.