Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Bandasjeunderlag, bak

Produkt-ID: 18519

kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Bandasjeunderlag, bak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Bandasjeunderlag, bak
kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Bandasjeunderlag, bak
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse robuste, vatterte bandasjeunderlagene er ideelle til transport, i boksen og terapeutisk støtte.


Hester med bokshvile trener ordentlig støtte, så hvis hesten din trenger terapi, trenger den Horze Supreme Bandasjeunderlag som støtte. Disse myke bandasjeunderlagene vil gi hesten komfort og stabilitet i boksen, på hengeren eller når den trenger litt ekstra støtte. Du kan vaske og tørke det hvite vatterte stoffet mellom bruk, og det beholder fasongen og størrelsen. Horze Supreme Bandasjeunderlag selges i par. Velg ett par til frambein og ett par til bakbein for å få et komplett sett. Horze Supreme Bandasjeunderlag vil ikke brette eller krølle seg under noen av våre Horzebandasjer.


Egenskaper:


  • Sett på 2 til bakbein (se produktnr.
  • Beskytter og støtter
  • Reduserer faren for skader når de brukes sammen med stallbandasjer

Teknisk beskrivelse:


Materialer:Ponni str: 35 x 35 cmFull str: 45 x 45 cm.


Vaskeanvisning:


Vaskes i maskin på 40°C med lignende farger.


Gjennomsnittlig vurdering
2.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Størrelsen ...
0 Likes

Jeg kjøpte disse som polo-omslag for bakbenene mine på 17,2 hh og bandasjene var ekstremt lange (på langs) !!!! Altfor lenge! Selv for en 17,2hh hest (de lette mer etter trekkhester - hva pokker), er størrelsen på disse bandasjene bare rare. Jeg er redd for å få ponnistørrelsen fordi jeg trenger noe lengre enn 1 fot og noe kortere enn 1 5 3/4 (hva pokker ???) ft. Jeg er litt bummed fordi produktet ville vært en 5 stjerner hvis dimensjonering ikke var så ujevn. Stoffet og kvaliteten ser ut og føles bra, det er tynt, pustende, men plysjøst og vil gi den ekstra støtten når jeg jobber hesten min, men størrelsen .. hvorfor ?? (Jeg har frontparet i full størrelse, og de var en god lengde for det jeg trenger, deksel til fetlock til canon bein, og de fungerte bra til tross for de anmeldelsene det har- selv om jeg er enig i at måten disse innpakningene er på størrelse med er rare i forhold til andre vanlige beninnpakninger.)

Størrelse: Stor

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.