Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze bandasjeunderlag

Produkt-ID: 18525

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze bandasjeunderlag
kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze bandasjeunderlag
Beskrivelse

Beskrivelse

Lett polstrede bandasjeunderlag som er perfekte til stall eller transport.


Vatterte bandasjeunderlag laget av myk bomull og nylon, med 500gsm polyesterfyll som gir god støtte og komfort til hesten din. Disse allsidige underlagene gir god støtte under stallbandasjen eller under transport. Hesten din vil være sprek når den kommer frem etter transport med disse støttende bomullsunderlagene.


Egenskaper:


  • Lett polstret
  • Bomull og nylon
  • Fine farger som ikke viser flekkene
  • Selges enkeltvis

Teknisk beskrivelse:


75 cm. x 42 cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask, lunkent vann. Legg flatt og lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Jakker Horze 4-til-4
5 Likes

Polstret jakke super. Men han er alene !!!! Jeg trodde naivt fra navnet "Padded Jackets Horze 4-To-4" at det er fire av dem)))) Ikke gjenta naiviteten min)))))

: D
3 Likes

Dette er virkelig gode bandasjer, de støtter beina veldig bra eller de gjør det på ponnien min uansett. Veldig god kvalitet og lett å ta på: D

3 Likes

Ekte padde som fungerer veldig bra som en stabil bandasje. Legg merke til at paddene selges stykket som jeg savnet, fordi de kalles "4-til-4", så jeg tenkte ikke på det lenger, men syntes det var en god pris. Dårlig at de ikke selges parvis, 4 dyner for 400 kr - er ikke verdt pluss frakt.

Utrolig gode!
3 Likes

Jeg elsker disse!! Jeg har lett lenge etter noen bandasjeunderlag med en god tykkelse som ikke klumper seg opp. Disse er skikkelig gode og har en kjempefin lengde til min hoppe. har en god effekt også! skal sørge for å ha et par ekstra av disse! Kunne kanskje vært litt billigere bare, men en helt ok pris.

Stor kvalitet!
0 Likes

Flotte dokumenter. Tett fylt, derfor veldig god beskyttelse, bena kan ikke presses. Også veldig bra: du varmer ikke mye. Selv på 20 grader ingen svette ben. Sterkt anbefalt!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.