« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Bakbeinsbelegg og stryksokker

Back on Track Back on Track AirFlow light Mesh bakbeinsbelegg

799,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Bli medlem av Horze Club! Få -20% EKSTRA!
Kopier kode: HORZECLUB
Kun gyldig for medlemmer av Horze Club. Minste bestillingsverdi er 1000 nok. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Ikke gyldig for ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig frem til 15.10.2023.
Farge: Black
Black Back on Track AirFlow light Mesh bakbeinsbelegg
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Air-tech og 3D mesh teknologi for maksimale pusteegenskaper og styrke. Anatomisk formet for å følge og beskytte koden. Formen og strukturen på skallet er utviklet for maksimal komfort, for å unngå belastning, og for å sitte godt på hestens bein. Robust skall som beskytter mot slag, og beskytter hesten mot støt og utvendig påvirkning. Ekstra ventilasjon rundt koden. Doble borrelåsfester for enkel justering og god passform. Kant i myk lycra. Welltex® teknologi i fôret som kan øke blodsirkulasjonen. Kan fungere bra for overbelastninger, hevelse rundt kodeledd, artrose, betennelse, restitusjon eller for å støtte oppvarmingen. Størrelse S og M overholder de internasjonale reglene for belegg for unghester.

Egenskaper:

  • Praktisk og robust
  • Air-tech og 3D mesh
  • Fôret med Welltex®
  • Anatomisk og tett passform

Teknisk beskrivelse:

Skall: 100% termoplastisk polyuretan. Fyll 1: 100% polyester. Fyll 2: 100% kloroprengummi. Innside: 80% polyamid, 20% polyester.

Produkt-ID: 334209

Les Omtaler:

Farge: