« Tilbake / Rytter / Ridehjelmer og sikkerhetsvester / Ridehjelmer

Back on Track Back on Track EQ3 MIPS ridehjelm med mikrofiber

Fra 2.190,00 kr
RRP: 2.590,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 10 )
Bli medlem av Horze Club! Få -20% EKSTRA!
Kopier kode: HORZECLUB
Kun gyldig for medlemmer av Horze Club. Minste bestillingsverdi er 1000 nok. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Ikke gyldig for ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig frem til 15.10.2023.
Farge: Black
Black Back on Track EQ3 MIPS ridehjelm med mikrofiber
Blue Back on Track EQ3 MIPS ridehjelm med mikrofiber
Størrelsestabell
Tilbake

Alle mål i tabellen er kroppsmål, ikke hjelmens faktiske mål. Bruk et målebånd for å måle hodets omkrets. Målebåndet skal sitte rett over ørene og måle over midten av pannen og bakhodet. EU-størrelser tilsvarer hodets omkrets i centimeter. Hjelmen bør sitte så lavt som mulig, og ha tett passform slik at den ikke beveger seg når du rister på hodet.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Back on Track kan stolt presentere den tredje generasjonen av EQ-ridehjelmen.

Vårt team av designere har jobbet med profesjonelle ryttere for å sikre en perfekt passform og maksimal sikkerhet. EQ3 hjelmen skiller seg ut fra mange andre hjelmer med sin unike MIPS-teknologi. MIPS etterligner hjernens egne beskyttelsessystem, med et unikt lagfriksjonslag mellom hode og hjelm. Det er vitenskapelig bevist at MIPS reduserer noe av energien generert ved et fall. Sammenlignet med testvinneren EQ2 har Back on Track forbedret passformen, optimalisert ventilasjon og allikevel fått den samme lette vekten for å vedlikeholde den komfortable følelsen. Selvsagt er hjelmen godkjent i henhold til den nye sikkerhetsstandarden CE VG1 01.040. 2014-12.

Egenskaper:

  • Kommer med MIPS-teknologi
  • Forbedret passform
  • Optimalisert ventilasjon
  • Lav vekt
  • Behagelig brukskomfort
  • CE VG1 01.040.2014-12-godkjent.

Teknisk beskrivelse:

Utvendig skall: ABS. Innvendig skall: Svart EPS. Lærstropp: PU lær + polyester. Vaskbart trekk: 100% polyester. Stropp: Polyesterstoff. Spenne: Polyoxymetylen (POM).

Vaskeanvisning:

Tørk av med fuktig klut. Vaskbart trekk.

Produkt-ID: 310576

Les Omtaler:

Farge: