« Tilbake / Merker / LeMieux

LeMieux LeMieux Puissance Suede dressursjabrak

999,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Klar for høsten? - Gave på 120 nok
Kopier kode: AUTUMN
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.09.2023.
Farge: Brown
Brown LeMieux Puissance Suede dressursjabrak
Black LeMieux Puissance Suede dressursjabrak
Størrelsestabell
Størrelse A B C D
P/C 49 cm 57 cm 53 cm 57 cm
F 55 cm 58 cm 54 cm 63 cm
XF 60 cm 59 cm 56 cm 65 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Nå med et sporty utseende og to lag med sofistikert snorkant. Puissance Suede dressursjabrak gir det beste av både komfort og stil. Denne blokk-vatterte semskede sjabraken kommer i to farger, er veldig myk og er laget for å passe de fleste dressursaler. Den innovative innsiden i bambus regulerer kroppstemperaturen ved å trekke bort svette og fukt direkte fra hestens pels. Det minimerer også friksjon og holder selv den mest sensitive hesten komfortabel. For et unikt preg har LeMieux satt på et metallisk skilt for å få litt stil i hestens garderobe.

Teknisk beskrivelse:

Semsket stoff: 100% polyester. Bambus: 60% viskose, 40% polyester. Polyfyll: 100% polyester. Skum: 100% polyester. Ikkevevd stoff: 100% polyester. Bånd: 100% polyester

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på et normalt 30 graders program. Vi anbefaler å vaske i vaskepose. Strekk den i korrekt form for å holde formen under tørking. Vennligst vær sikker på at vaskemaskinen er stor nok til å få god plass til hele paden. Vennligst sikre deg at alle borrelåser er lukket før vask. Skal kun lufttørkes og ikke i tørketrommel.

Produkt-ID: EF107

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: