Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Back on Track sele

Produkt-ID: 17580

kr 285,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track sele
Beskrivelse

Beskrivelse

Sele som brukes for å holde ryggvarmer på plass. Allsidig bruk, inkludert longering. Overtrukket med keramisk tekstil. Passer Back on Track royal ryggvarmer, produkt nr. 17582.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100 % polypropylen, overtrukket med keramisk tekstil.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig hyggelig!
0 Likes

Passformen er dessverre ikke veldig bra, du trenger virkelig brystkragen slik at teppet ikke trekker seg tilbake. Men effekten er super! Jeg kan virkelig høre at det kommer hesten min til gode. Bare på traileren før vi har leksjoner og stjal noen ganger i uken. Hest har virkelig en løsere rygg. Andre bestilt for vår andre hest, denne gangen direkte med brystkragen

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.