FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track sele

Produkt-ID: 17580

kr 285,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Back on Track sele
kr 285,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track sele
Beskrivelse

Beskrivelse

Sele som brukes for å holde ryggvarmer på plass. Allsidig bruk, inkludert longering. Overtrukket med keramisk tekstil. Passer Back on Track royal ryggvarmer, produkt nr. 17582.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100 % polypropylen, overtrukket med keramisk tekstil.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig hyggelig!
0 Likes

Passformen er dessverre ikke veldig bra, du trenger virkelig brystkragen slik at teppet ikke trekker seg tilbake. Men effekten er super! Jeg kan virkelig høre at det kommer hesten min til gode. Bare på traileren før vi har leksjoner og stjal noen ganger i uken. Hest har virkelig en løsere rygg. Andre bestilt for vår andre hest, denne gangen direkte med brystkragen

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.