Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track elastisk dressurgjord

Produkt-ID: 310983

kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track elastisk dressurgjord
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track elastisk dressurgjord
kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track elastisk dressurgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Økt blodsirkulasjon ved å fremme stimuleringen av blodgjennomstrømning med Welltex®-systemet gjør at denne dressurgjorden er pefekt for hester som er sensitive ved gjordområdet. Patenterte "hull-søkende" spenner på den ene enden bidrar til enkel justering. Begge endene har et elastisk feste for å bidra i strammeprosessen, samtidig som det tillater en trygg og komfortabel passform.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Polyester 60%, kloroprengummi 30%, rustfritt stål 5%, trykkstøpt sink 5%.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Oppfyller det den lover!
0 Likes

Jeg liker virkelig denne salen laget. Det er sant at det er "hullsøkende", noe som gjør det lett å spenne. At det er elastisk er også veldig bra.

Størrelse: Normal
Veldig bra produkt
0 Likes

Jeg er veldig fornøyd med denne stroppen. Størrelsen passer godt. Hun er av god kvalitet, tilpasser seg godt til hesten. Det eneste mindre problemet angår stroppene, det "intelligente" systemet som lar svivlene lett plassere seg i hullene noen ganger hindrer under løsrivingen.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.