Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Christ - Mond gjord med saueskinn

Produkt-ID: 987707

kr 1.190,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Christ - Mond gjord med saueskinn
Beskrivelse

Beskrivelse

Saueskinnsgjorden Moonshape er anatomisk og konkav.


Dressurgjorden er anatomisk konkav og sigdeformet. Den indre, korte buen peker forover. Den lange konvekse siden peker mot magen. Gjorden er kortere mellom de to fremste rullespennene enn de bakre. På denne måten åpner gjorden seg litt bakover, og gir bedre plass til magen. Dermed dras ikke gjorden så kraftig forover, og passer som hånd i hanske.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

saueskinn omkrets
0 Likes

Best så langt, på en hest som ingen belter ser ut til å passe for. Alle de forrige har falt i bevegelse i armhulene, her er vippen mot magen og holder seg på plass uten å forårsake gnagsår!

Fin tykk asymmetrisk omkrets
0 Likes

Fin omkrets av kvalitet. Tykk ulllaff som er festet til omkretsen, så ikke avtakbar. Singel er ganske bred. Jeg bruker den til en rundribet, halv-arabisk hoppe med liten omkrets. I tillegg har hun veldig sensitiv hud. Til tross for bredden, berører ikke omkretsen albuene og ikke flere slipeflekker.

Ypperlig produkt!
0 Likes

Etter veldig lange nølinger med det konkurrerende merket M *****, valgte jeg Kristus fordi det ikke var noen produksjonstid. Jeg er overhodet ikke skuffet, hun er størrelse som annonsert (ikke ta større på grunn av sauen), og formen er perfekt for hesten min som har en avansert stropp (men bred nok) og en liten boks som lager Rette stropper hadde mer trykk på baksiden av stroppen. Den, ingen bekymringer, ingen grimase til båndet og en sal som ikke går frem (stroppene er stående). For å se bruken av vedlikeholdet, men jeg er ikke bekymret. Et annet poeng: leveransen var veldig rask: bestilt på en onsdag kveld, mottatt på lørdag av Chronopost.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.