FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Kentucky saueskinn kort gjord

Produkt-ID: 307787

kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Kentucky saueskinn kort gjord
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Kentucky saueskinn kort gjord
kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Kentucky saueskinn kort gjord
kr 1.149,00
Kentucky saueskinn kort gjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Den korte Kentucky Horsewear saueskinnsgjorden har en klassisk stil med innovative materialer. Gjorden er laget av pen, vattert bomull i kombinasjon med ekstremt mykt saueskinn. Saueskinnsgjorden er en ideel løsning for hester med sensitiv hud, og hester som akkurat er klippet for å hindre gjordspreng og gnag. Spenner og D-ringer er laget av rustfritt stål. Spennene har et selvlukkingssystem som lar deg stramme gjorden raskt uten problemer. D-ringene i midten kan brukes til å feste hjelpetøyler. Materialene som er brukt til saueskinnsgjorden er svært lette å vedlikeholde. Etter bruk kan den vaskes i maskin på 30 grader. Den er laget av kunstig saueskinn med de samme egenskapene og karakteristikkene som ekte saueskinn.


Egenskaper:


  • Myk, komfortabel og god holdbarhet
  • Ideel til sensitive hester, og beskytter mot gjordspreng og gnag
  • Maskinvask på 30°C
  • Perfekt til trening eller konkurranse
  • Rustfrie spenner og D-ringer
  • Spenner med selvlukkingssystem
  • D-ringer i midten til å feste hjelpetøyler
  • Størrelser: fra 55-75

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Topp stropp
0 Likes

Funksjonelt og superfint utseende med topp kvalitet. Praktisk er spennen med fjæring, så du kan virkelig lettere Nachgurten.

Størrelse: Normal
Veldig fint belte
1 Likes

Veldig fin omkrets, flott passform! Selve stroppen er ikke for tynn og sklabbrig, men litt fastere og pelsen fin fluffy og tett. Rengjøring er også ukomplisert, ganske enkelt børstes ut og allerede er mesteparten av skitt og tørket svette utenfor og beltet er oppblåst ny.

Størrelse: Normal
Superrem
0 Likes

Stroppen er veldig god kvalitet og vasker veldig godt i maskinen, men dessverre tok jeg den for stor og jeg bruker den ikke så ..

Størrelse: Normal
Kentucky kort stropp
0 Likes

Kentucky-kvalitet på stevnemøte, pen, behagelig mangler bare elastikk for å lette stroppene

Jeg anbefaler topp
0 Likes

Veldig bra stropp går veldig bra til måren min som og veldig følsomme og lette sår og bevegelsesfrihet lett rengjøringsnivå forblir billigere enn en matt av god kvalitet enn den andre

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.