Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

LeMieux dressursjabrak i bomull

Produkt-ID: 988268

kr 999,00
(Pris inkl. MVA)
LeMieux dressursjabrak i bomull
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
LeMieux dressursjabrak i bomull
Beskrivelse

Beskrivelse

Stilfull og solid sjabrak med holdbart stoff som passer til både hverdags og stevner. Premium bomull på utsiden og fôr med temperaturregulering og pusteevne. Klassisk dressurfasong med høy manke, elastiske D-ringer og signatur gjordområde med indre låsestropper som hindrer at den sklir. Kan vaskes i maskin.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott sadeltøy, anbefales på det sterkeste
2 Likes

Hals mankehals og ergonomisk snitt. Ikke for tykk sadelpute fra en flott materialbearbeiding, som kan være en utmerket børste, uten å legge for mye hår i taket. På grunn av de tre mulighetene for beltelisteføreren er sadelputen godt festet og glir ikke. På selve salen er den festet med to korte stripper. Med en av de beste salmetrekkene i den lavere prisklassen. Jeg ønsker flere fargealternativer.

Perfekt passform
1 Likes

Jeg har lett etter en dressursal til araberen min i lang tid, som også passer på korte rygger eller under passende saler uten å skli, sitte fast eller bare se upassende ut. Denne sadelputen er perfekt. Hun er ikke for feit, ikke for tynn. Gjennom nedskjæringen i manken enkel tunneling og ingen pressing. Og prisen er ok. Jeg kjøper igjen når som helst.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.