Spar 20% på ALLE Mountain Horse produkter *
Spar nå

LeMieux Luxury dressursjabrak

Produkt-ID: 991716

kr 780,00
(Pris inkl. MVA)
LeMieux Luxury dressursjabrak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
LeMieux Luxury dressursjabrak
kr 780,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
LeMieux Luxury dressursjabrak
kr 780,00
LeMieux Signature ørehette
kr 490,00
LeMieux Luxury dressursjabrak

Beskrivelse

Luksuriøs semsket utside som kommer i en rekke farger, og har supermykt bambusfôr som absorberer og kontrollerer svetten under salen. Denne sjabraken er vakker, komfortabel & sikker - minimal friksjon. Klassisk dressurfasong med høy manke, elastiske D-ringer og signatur gjordområde med indre låsestropper som hindrer at den sklir. Kan gjøres komplett med matchende fleecebandasjer og ørehette.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (21)

Gjennomsnittlig vurdering

4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!