Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

LeMieux Luxury dressursjabrak

Produkt-ID: 991716

kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
LeMieux Luxury dressursjabrak
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
LeMieux Luxury dressursjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

Luksuriøs semsket utside som kommer i en rekke farger, og har supermykt bambusfôr som absorberer og kontrollerer svetten under salen. Denne sjabraken er vakker, komfortabel & sikker - minimal friksjon. Klassisk dressurfasong med høy manke, elastiske D-ringer og signatur gjordområde med indre låsestropper som hindrer at den sklir. Kan gjøres komplett med matchende fleecebandasjer og ørehette.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

I "problemhest" den første sadelputen som ikke glir!
6 Likes

Hesten min har en veldig vanskelig ryggform, alle tidligere prøvde Schabracken forskjellige merker under også forskjellige saler gled under turen bakover. Årsaken var skulderen som salen ikke hviler på - men sadelputene. I tillegg strakte mange salteduker seg over høye manke, noe som noen ganger til og med førte til manken til Aufschubbern (uten å hvile salen). Denne sadelputen er den første som endelig får plass - og det er virkelig bra. På grunn av den ekstremt høye mankenhalsen er det umulig å hvile og gni på - de høye, korte stroppene fester sadelputen optimalt ved å feste den til hjelpestroppen til Mariahilfsriemen - (eller også D-ringer). Og de i tillegg sydd på 3 løkkene i belteproppene holder sadelputen stabil selv fra "bunnen" på omkretsen. Jeg har solgt alle salbagene mine og bruker bare disse her i dressur og hopping. Kvalitativt synes jeg de så langt er veldig gode, saltedukene er pent behandlet, litt fastere og tørker raskt (spesielt de med bambusfôring), jeg synes prisforholdet som er priset helt greit. den eneste ulempen: De enkle Standartauführungen er bare veldig enkle, nesten kjedelige. Derfor vil jeg gradvis brodere alle salteduker, som selvfølgelig ikke akkurat er billig. Dette er imidlertid et luksusproblem! Hovedsaken er at de passer! ;-)

Veldig fint omslag!
3 Likes

Veldig fint omslag! Superfin form og farge, bestilte umiddelbart en annen

Super
2 Likes

Flott schabrack. Ingen friksjon, ingen gnag og god passform for høy manke.

Veldig bra produkt
2 Likes

Matte med behagelige materialer, godt snitt, går under salen min 18 tommer uten problem, dégarotte veldig bra og veldig pustende for å ha prøvd det i varmt vær. Den passer godt under salen, glir ikke i det hele tatt. Meget god valuta for pengene. Jeg valgte rødvinfarge, for å endre litt svart. Jeg var skeptisk til å begynne med fordi jeg fant fargen veldig "jente". Men han har det veldig bra med bukkjolen til valken min. Jeg anbefaler dette teppet uten å nøle, og jeg vil også ta en hvit raskt for konkurransen, så det er behagelig for loulou.

Beste noensinne!
1 Likes

Det beste skabbet jeg noensinne har testet! Passformen er ypperlig, og de holder samme passform selv etter vask! Ser ny ut, selv om jeg har vasket dem flere ganger. Jeg vil aldri kjøpe noen andre!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.