Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

LeMieux Luxury dressursjabrak

Produkt-ID: 991716

kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
LeMieux Luxury dressursjabrak
Velg størrelse Størrelsestabell
LeMieux Luxury dressursjabrak
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
LeMieux Luxury dressursjabrak
kr 899,00
LeMieux Signature ørehette
kr 490,00
LeMieux Luxury dressursjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

Luksuriøs semsket utside som kommer i en rekke farger, og har supermykt bambusfôr som absorberer og kontrollerer svetten under salen. Denne sjabraken er vakker, komfortabel & sikker - minimal friksjon. Klassisk dressurfasong med høy manke, elastiske D-ringer og signatur gjordområde med indre låsestropper som hindrer at den sklir. Kan gjøres komplett med matchende fleecebandasjer og ørehette.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Herlig
1 Likes

Nydelig sadelpute, stort utvalg av farger. Passer hesten min godt. Veldig fornøyd!

Størrelse: Normal
Topp merkevare
0 Likes

Fin farger også!

Størrelse: Normal
topp
0 Likes

Glede over teppet, kvaliteten og antrekket. Står godt og farge identisk med nettstedet!

Størrelse: Normal
Forelsket
0 Likes

Jeg er forelsket, for et fint omslag. Nydelig finish med de forsterkede brikkene ved gjerdene, fin passform. Og viktigst av alt er et av få dekker at hesten min ikke får noen skure flekker rett bak salen.

Veldig bra produkt
2 Likes

Matte med behagelige materialer, godt snitt, går under salen min 18 tommer uten problem, dégarotte veldig bra og veldig pustende for å ha prøvd det i varmt vær. Den passer godt under salen, glir ikke i det hele tatt. Meget god valuta for pengene. Jeg valgte rødvinfarge, for å endre litt svart. Jeg var skeptisk til å begynne med fordi jeg fant fargen veldig "jente". Men han har det veldig bra med bukkjolen til valken min. Jeg anbefaler dette teppet uten å nøle, og jeg vil også ta en hvit raskt for konkurransen, så det er behagelig for loulou.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.