Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Lester hodelag

Produkt-ID: 10019

kr 639,20
kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Lester hodelag
kr 639,20
kr 799,00
Pharma lærsåpe, 450 ml
kr 159,00
Horze Lester hodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Det U-formede pannebåndet dekket med krystaller gir deg et elegant, skinnende aachenhodelag av god kvalitet.


Små rader med strass er tilført det smale pannebåndet på dette delikate hodelaget. Den polstrede nesereima vil framheve hodet til en hver rase. Velg dette hodelaget i høy kvalitet for stevne, eller når enn du ønsker å ta deg aller best ut.


Egenskaper:


  • Premium kvalitetslær.
  • U-formet pannebånd dekket med krystaller.
  • Ergonomisk nakkereim.
  • Avtakbar flash-nesereim.
  • Svart hodelag har klare krystaller.
  • Brunt hodelag har topasfargede krystaller.
  • Inkluderer webtøyler med gummi.

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Gjøres rent med varmt vann for å fjerne skitt og svette, videre brukes lærrens.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bridle Horze Crescendo Lester
1 Likes

Fantastisk hodelag! Kvalitetsskinn, glatte sømmer, myk bred kapsel; ved første øyekast sterk god maskinvare. La oss se hvordan det vil være videre i drift.

Favoritttrekk!
1 Likes

Dette er min favoritt hodelag som jeg eier. Det er stilig og vakkert, og det kommer til en god pris! Da det først ankom, var skinnet litt stivt, men super smidig for prisen. Jeg ble veldig imponert! Pannebåndet er litt tynt sammenlignet med nesebåndet, men det er ikke så ille. Fortsatt et vakkert pannebånd likevel. Hovedtøyet passer PERFEKT bortsett fra at nesebåndet er litt for stort rundt, slags ønske at det var en veiv eller litt flatere slik at det bare skulle bli litt bedre, men annet enn det .. favoritttrekk noen gang og hesten min er så behagelig i den og det store gamle hodet hans :)

Crescendo Lester bridle
0 Likes

Totalt sett elsker jeg tøylen. Det ser bra ut og det er enkelt å justere. Avstemningen på hodet har kinnstykkene, halsspaken og nesebånd alle sydd i en slik at det blir veldig enkelt å holde hodet på nivået. Pannebåndet er litt tynnere enn jeg hadde forventet, så i en vinkel ser det litt morsomt ut. Og nesebåndet kan ha muligheten til å være større. Jeg kjøpte cob størrelse for jenta mi, fordi hun er Cob X, men hun er bare 13.3hh, så jeg tror ikke at en 14.3hh Cob ville passe inn i dette hodelaget.

Utmerket kvalitet og detaljer
0 Likes

Jeg har hatt dette hodet i bruk i omtrent to uker nå, og har blitt mest imponert over hvor raskt den myknet opp for å passe til hestens ansikt etter bare to rengjøringer. Jeg var litt bekymret for full størrelse cavesson den første natten jeg prøvde den på hesten min var den litt stiv, men igjen bare litt balsam og den har formet seg vakkert. Jeg synes personlig at den brune fargen er litt mørkere enn bildet som er vist her, mer av en sjokolade, men det var faktisk det jeg håpet på, så jeg er fornøyd!

Perfekt!
0 Likes

Læret på dette hodet føltes smidig rett ut av esken. Den tykke polstringen på nesebåndet gjorde at den stakk ut morsom, men litt olje hjalp den å ligge flatt. Det ser nydelig ut på min grå ponni og passer perfekt i budsjettet mitt. Jeg la merke til at pannebåndet egentlig ikke bøyes like mye som bildet, det går i grunn rett over som et vanlig pannebånd. Jeg elsker det absolutt!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.