Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Sparta jakthodelag

Produkt-ID: 10014

kr 703,20
kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Sparta jakthodelag
kr 703,20
kr 879,00
Pharma lærsåpe, 450 ml
kr 159,00
Horze Sparta jakthodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Et solid hodelag som er perfekt til turridning.


Ryttere som rir jakt bruker tradisjonelt en flat, bred nesereim og pannebånd, og dette hodelaget har alt du trenger. Den høye kvaliteten på dette hodelaget i lær gjør det svært godt egnet til turridning og hobbyhester. Kinnstykkene og hakereima har rustfrie sølvklips for å gjøre det enkelt og funksjonelt å bruke. Vis fram din fine turhest/jakthest med dette klassiske hodelaget.


Egenskaper:


  • Ergonomisk nakkestykke.
  • Avtakbar flashnesereim.
  • Avtakbar hakereim på begge sider.
  • Tøyler er ikke inkludert.

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Åpne spennene og tørk rent med en fuktig svamp. Ikke fukt med vann eller rensende kjemikalier som ikke er beregnet på lær. Pleiemidler til lær kan også brukes for å vedlikeholde hodelaget og dermed øke holdbarheten til læret.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Supert hodelag
1 Likes

Har dette hodelaget til hesten min og det er kjempefint, har god passform og god kvalitet. Det eneste som kunne vert bedre er om prisen ble satt litt ned da hodelaget er litt dyrt.

Clipsene ble ødelagte fort
1 Likes

Læret blir fort slitt, klipsene ble ødelagte fort. Ellers fint hodelag.

Jeg var skeptisk til anatomiske monokroner ...
0 Likes

Men dette hodelaget forandret det! Jeg har en hoppe som er noe grønn og ser ut til å hele tiden gni ansiktet. Hun hadde på seg en hodetopp av kolber i collegiatlinjen, så jeg kjøpte henne dette hodet i kullstørrelse. Kollegiet var nesten litt stort på henne, men denne passer perfekt til henne til å gå opp eller ned ... bortsett fra ... for cavesson. Blitzen er fin - men cavesson er en for liten og hun er på aller første gang. Jeg kan se om jeg kan kjøpe en ekstra i hestestørrelse. Ellers elsker jeg dette byttet og er ekstremt fornøyd med kjøpet mitt, og det samme er min mindre irriterte hoppe: D

Hodelag
0 Likes

Veldig fint hodelag! Synes det er litt dårlig at ikke tøyler fulgte med da det er litt dyrt. Ellers er alt fint.

Fint hodelag i god kvalitet.
0 Likes

Hodelaget er av god kvalitet, normal passform. Meget justerbart og læret er mykt. Savner tøyler, samt at prisen er litt stiv. Men alt i alt et godt hodelag som har blitt min og hestens favoritt!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.