Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Kincade hodelag med høy nesereim II

Produkt-ID: 317945

kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kincade hodelag med høy nesereim II
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette hodelaget fra Kincade med høy nesereim er et rimelig, tradisjonelt hodelag med høy nesereim. Det fungerer perfekt for hverdagsbruk eller til konkurranse med myk polstring for ekstra komfort. Kommer med gummitøyler.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fin enkel hodelag, mykt polstret
0 Likes

Beinet imponerer med sin enkelhet og sin komfortable, myke polstring. Jeg har allerede to Stallkolleginnen adressert til denne vakre hodelisten uten å låse stroppen. Generøst kuttet, veldig god pris / ytelsesforhold. Jeg bestilte øyeblikkelig et nytt hodelag fra det!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.