« Tilbake / / /

Eyenimal Eyenimal Intelligent fôrskål, XL

399,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 16 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 500kr og få 12% rabatt.Kjøp for 800kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 26.03.2023.
Farge: WH/AB
WH/AB Eyenimal Intelligent fôrskål, XL
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den første fôrskålen i verden med integrert vekt som gir deg muligheten til å kontrollere mengden mat og vann du gir til ditt kjæledyr.

Å overvåke mengden mat du gir til ditt kjæledyr er en stor bekymring. I dag lider mange kjæledyr av overvekt, noe som gir mange seriøse konsekvenser. Eyenimal Intelligen fôrskål kombinerer en fôrskål med en elektronisk vekt. Dette hjelper deg med å kontrollere mengden mat du gir kjæledyret ditt, og er dermed et viktig bidrag i kampen mot overvekt.

Egenskaper:

  • Skålens kapasitet: 1,8 liter (omtret 500 gram med tørrfôr)
  • Måleenheter: g, ml, lb, lb:oz, fl:oz
  • Enkel å bruke takket være LCD-skjermen
  • Gir deg muligheten til å måle opp flytende væske også (vann/melk)
  • Enkel å rengjøre

Teknisk beskrivelse:

2 års garanti. Presisjon på grammet. Materiale: rustfritt stål og matsikker plast. Dimensjoner: 185 x 225 x 70 mm. Strøm: 2 alkaline 1,5 V AAA LR03 batterier. Sensitive knapper. Den rustfrie bollen kan vaskes i vaskemaskin.

Produkt-ID: 320063

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: