FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze bøtte, myk, fleksibel, 13,2 liter

Produkt-ID: 50513

kr 119,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Horze bøtte, myk, fleksibel, 13,2 liter
kr 119,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze bøtte, myk, fleksibel, 13,2 liter
Beskrivelse

Beskrivelse

Forspann som kan brukes til det meste!


Dette praktiske 14 liters fôrspannet vil du alltid ha bruk for. Det kan helt sikkert brukes på hundre forskjellige måter. For å nevne noe er den fin til oppbevaring for strigleredskaper og pleieprodukter, eller for stevneutstyr som halebeskyttere og beinbeskyttere etc. Og selvfølgelig når du skal vaske hesten og trenger og blande vann og shampo! Hva den kan brukes til er ubegrenselig! Fyll opp kurven med epler og del med dine venner!


Features


  • Meget solide håndtak
  • Bruk den til å blande fôr eller til oppbevaring
  • Solid plast
  • 14 l

Details


  • Solid plast
  • 14 l
Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dårlig holdbarhet i kulda.
0 Likes

Holder ikke kjøleskapet i det hele tatt. Bruker mine som barnesenger i beite. Kjøpte ti stykker før jul og mindre enn en måned senere er det bare en som er i orden.

Dessverre ingen gode opplevelser
0 Likes

Vi har nylig kjøpt to slike bøtter. Tanken var å ganske enkelt ha bøtter som er uforgjengelige og ingenting kan skje. Vi ble raskt lært opp en bedre måte. Den første bøtta har en sprekk lateralt etter noen uker. Horze tok den tilbake. Den andre bøtta hadde noen uker senere to små hull og var derfor ubrukelig. Imidlertid tok Horze da ikke tilbake denne bøtta, eller vi ville ha måttet sende den tilbake for vår egen regning. Når det gjelder opplevelsen, kan vi bare fraråde å kjøpe disse bøttene. Det billigere alternativet (som vi har gjort før og nå gjør det igjen i fremtiden) er bøtter med billige jernvarebutikker. Bare fjern metallhåndtaket, og du har for 1,79 ¬ en flott bøtte.

Love this little bucket
0 Likes

Dunno about the durability but for this price I don't really worry that much. It's very pretty, light and easy to use. I use it to feed or water my horse, but mostly, when it's not in use, to store brushes and tack. Easy to clean and bend to store in tight places.

Dessverre ingen gode opplevelser
0 Likes

Vi har nylig kjøpt to slike bøtter. Bakgrunnstanken var, fordi bøttene er fleksible og ikke har noe metallhåndtak, at du kan la dem ligge i esken for å spise selv uten hva som kan skje. Den første bøtta hadde allerede en sprekk på siden etter 14 dager. Den andre bøtta har et hull noen uker senere. Totalt sett, så begge bøttene er ikke gamle. Tidligere hadde vi bøtte fra maskinvarebutikken for 1,79 € stykket. De varte mye lenger. Vi vil nå kjøpe dem igjen og bare fjerne håndtaket.

Dessverre ingenting mye positivt
0 Likes

Vi har nylig bestilt to slike bøtter til noen ganger til og med bøttene for å spise uten dårlig samvittighet i kassen for å kunne stå. Den ene bøtta hadde allerede en stor sprekk etter 14 dager, den andre har et hull i det siste. Bare for å unngå det, bestilte vi de fleksible bøttene. Tidligere hadde vi Baumarktteimer for € 1,79 / St. The holdt mye lenger. Når du tar av metallhåndtaket, kan ingenting virkelig skje. Vi betalte læretiden ...

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.