Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze bøtte, myk, fleksibel, 13,2 liter

Produkt-ID: 50513

kr 119,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze bøtte, myk, fleksibel, 13,2 liter
Beskrivelse

Beskrivelse

Forspann som kan brukes til det meste!


Dette praktiske 14 liters fôrspannet vil du alltid ha bruk for. Det kan helt sikkert brukes på hundre forskjellige måter. For å nevne noe er den fin til oppbevaring for strigleredskaper og pleieprodukter, eller for stevneutstyr som halebeskyttere og beinbeskyttere etc. Og selvfølgelig når du skal vaske hesten og trenger og blande vann og shampo! Hva den kan brukes til er ubegrenselig! Fyll opp kurven med epler og del med dine venner!


Features


  • Meget solide håndtak
  • Bruk den til å blande fôr eller til oppbevaring
  • Solid plast
  • 14 l

Details


  • Solid plast
  • 14 l
Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vennlige seler for å livliggjøre dagen :)
5 Likes

God størrelse, veldig praktisk (perfekt for mos eller andre kulinariske preparater), og god kvalitet jeg anbefaler disse selene, som har fordelen av å bli tilbudt i veldig pene farger (som, det må sies, ikke gjør det er tilgjengelige ingen andre steder!).

3 Likes

Virkelig god størrelse og vært holdbar i bruk! Pluss fine farger og en god pris;)

Kvalitet på stevnet
2 Likes

I tillegg til å være vakre, har disse selene som brukes hver dag i 6 måneder, en god kvalitet! Fargene holder så godt som håndtakene. En verdi for pengene ekstra. Jeg anbefaler.

Super
1 Likes

Kjempe bra bøtte som ikke knekker og hvis den blir bøyd fyller du den bare med varmtvann så er den god som ny:-)

superr
1 Likes

Virkelig fine farger som alltid er et pluss. Koppen tar bare super godt, når du tar vår ponimme er deres profesjonelle morderen, men koppen har ikke gått hvorfor ikke bruke aikana.Hinta-kvalitet er det beste jeg noen gang har löytänyt.Itsekkin Jeg bestilte 3: mat, børster og pleieprodukter, og jeg gjør ikke angret et øyeblikk på kjøpet mitt :) Jeg anbefaler virkelig: D

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.