FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze bøtte, myk, fleksibel, 30 liter

Produkt-ID: 50514

kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Horze bøtte, myk, fleksibel, 30 liter
kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze bøtte, myk, fleksibel, 30 liter
Beskrivelse

Beskrivelse

Forspann som kan brukes til det meste!


Det praktiske 30 l spannet er en nødvendighet i stallen. Det kan helt sikkert brukes på hundre forskjellige måter. For å nevne noe er den fin til oppbevaring for strigleredskaper og pleieprodukter, eller for stevneutstyr som halebeskyttere og beinbeskyttere etc. Eller selvfølgelig når du skal vaske hesten og trenger og blande vann og shampo! Hva den kan brukes til er ubegrenselig! Fyll opp kurven med epler og del med dine venner!


Features


  • Meget solide håndtak
  • Bruk den til å blande fôr eller til oppbevaring
  • Solid plast
  • 30 l

Details


  • Solid plast
  • 30 L
Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super fôringsbøtte
0 Likes

Bøtten er laget av solid fleksibelt materiale og rommer også noe. På grunn av den høye kanten som skal brukes som fôringsbøtte. Lett å rengjøre.

Kanonbra
0 Likes

Har holdt veldig bra til tross for hardhendte hester. Bruker den til både vann og konsentrat.

Morsomt og holdbart produkt !!
0 Likes

Morsom gummibøtte i forskjellige og morsomme farger som fungerte super bra som "bade føtter på hesten hans" når vi bare har kalvvann i spolen. Jeg koker vann, hell i leggvann og stapper hestens bein. Han kan sparke og trampe og posere så mye han vil, fordi det ikke skader ham, og han kan ikke skade det, bortsett fra når han har masker. Det fine er at håndtakene er mindre enn vanlig på disse, og at håndtakene ikke kan sitte fast rundt hoven. 5 av 5 stjerner av meg! virkelig fornøyd! Har en stor rød og en ganske liten rosa som er et annet sted borte! ;)

Størrelse: Liten
0 Likes

Ganske slitesterkt, selv når det er mye brukt. Det forblir litt dårlig hvis du bærer på noe tungt.

Størrelse: Liten
Top!
0 Likes

Jeg kjøpte denne bøtten i gult som jeg betalte 4,40 th for salg! De er super praktiske, veldig motstandsdyktige og estetiske! Jeg anbefaler.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.