Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze forøse i gummi, medium

Produkt-ID: 50515

kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Horze forøse i gummi, medium
kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze forøse i gummi, medium
Beskrivelse

Beskrivelse

Veldig slitesterk. Velegnet til bruk i luftegården.


Teknisk beskrivelse:


Innhold: 10L. Ytre diameter: 41.5 cm. Dybde: 14 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fleksibel matskål.
0 Likes

Veldig fleksibel. Når boksen hadde blitt glemt i hestestallen min, brettet han den inn og ut om natten, men klarte å bringe den tilbake til sin gamle form. Jeg har hatt matskålen i 5 år nå. god kvalitet + prisforhold. Virkelig anbefalt.

Supermatskål
0 Likes

Ekte Super Food Bowl Min ponni er ikke alltid hyggelig med bollen, men den er uforgjengelig. Den eneste er dum at hun ikke egentlig er ren etter en stund. Men er en vare * - *

Størrelse: Liten
upåklagelig
0 Likes

God beholder, naturlig materiale, lett å fjerne og vaske: farvel bøtter med farlige håndtak, og som velter! Det er bare synd at Horze ikke lenger tilbyr stoffdekselet som gikk til denne materen. Utmerket produkt til slutt.

Størrelse: Liten
unkaputtbar
0 Likes

Superbolle, hesten min har alltid ødelagt alle boller, men denne gummibøtta er bare uknuselig! I over ett år er hesten min på den, biter i og kan være alle slags ideer. Og likevel brakk ikke bollen. Når jeg kjøpte skålen luktet gummi, så la jeg den ut i to dager. Etter det var lukten borte og hesten min aksepterte den umiddelbart. Stor er størrelsen. Hesten min har plass til å spise og føler meg ikke sammensnørt, det er også plass til ekstra haykobber og rødbensmasse, ikke bare for den daglige muslien :). Jeg ville kjøpt igjen når som helst!

Størrelse: Liten
0 Likes

Veldig praktisk og praktisk mater! Det viktigste er ikke traumatisk! Og i veldig lang tid!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.