« Tilbake / Hest / Sjabraker / Salpad / Gelpads

Acavallo Acavallo Respira Air-Release Soft gelpad og front riser, svart

999,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar 22% EKSTRA på Horze & B Vertigo-merket! + Få 12% rabatt på nesten alle andre merker
Kopier kode: SUMMER2024
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Merkene i Brands in Focus Sale er ekskludert: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.06.2024.
Farge: Black
Black Acavallo Respira Air-Release Soft gelpad og front riser, svart
One size
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Acavallo Respira Air-Release Gel pad med front riser gir en kontinuerlig, horisontal luftstrøm takket være den nye, innovative strukturen på gel'en, kombinert med en integrert front riser. Gelpaden kan også klippes og tilpasses alle saltyper ved behov. Den transparente versjonen er tilgjengelig under produktnummer 342265. Dette nye gel-designet har en mengde små bulker med laterale hull som gir en enda mer effektiv, horisontalt rettet luftsirkulasjon og økt støtdemping. Ved siden av en dempende effekt hver gang de presses sammen, så vil bulkene gi en strøm av frisk luft som holder ryggen til hesten perfekt tørr. I tillegg gjør den nye strukturen at det blir brukt mindre materialer, noe som resulterer i merkbar mindre vekt. God styrke for å unngå uønsket bevegelse av salen i alle retninger: forover, bakover og sidelengs. I tillegg klarer gel'en å kompensere for små ubalanser i hestens rygg, noe som gjør den passende, selv for de ryggene som er litt mer "runde". Acavallo® Classic Gel er hypoallergen, ikke-giftig og reagerer ikke negativt i kontakt med huden, egenskaper som gjør at paden kan brukes rett på hesten.

Egenskaper:

  • Støtabsorberende
  • Stabiliserer salen
  • Letter press
  • Close contact - endrer ikke salens balansepunkt
  • Lett
  • Ikke giftig - trygg å bruke på hud og pels
  • Ekstremt elastisk
  • Lettstelt

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på 30°C, eller for hånd i en bøtte med vann og litt vaskemiddel. Ikke bruk sterke vaskemidler. Skal ikke tørketromles. Skal ikke utsettes for direkte varme eller sterk sol. La den tørke naturlig.

Produkt-ID: 318955

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: