« Tilbake / Hest / Sjabraker / Salpad / Gelpads

Acavallo Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i memory foam med back riser

2.390,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Blue
Blue Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i memory foam med back riser
Black Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i memory foam med back riser
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i memory foam med back riser presser ikke på manken, og den hjelper med å forhindre problemer ved å jevnt fordele vekt. Gel-pad med anti-skli, og støtdempende sekskantet mønster, kombinert med de støtdempende egenskapene til memory foam, og med back riser. På grunn av det sekskantede mønsteret blir luften komprimert i cellene til denne anti-skli-paden, og støtes ut mens hesten beveger seg. Det gir følelsen av en myk pute under salen. Laget for å passe under alle størrelser og former av engelske saler. Den er formet etter salen med en noe tynnere del langs midten av paden, slik at gelen kan trekkes opp i kanalen. Den anatomiske utformingen av paden og de tekniske egenskapene til memory foamen gjør at paden tilpasser og former seg selv etter hestens form, noe som også gjør at trykk blir jevnt fordelt over et større område. I tillegg vil den absorbere støt, dempe vibrasjoner og regulere hestens kroppstemperatur. Acavallo® Classic Gel er hypoallergen, ikke giftig og skaper ingen negative reaksjoner ved kontakt med hud. Dette gjør at den kan legges direkte på hesten.

Egenskaper:

  • Støtabsorberende egenskaper. Stabiliserer salen. Letter press. Close contact. Lett. Ikke gifitg. Trygg mot huden. Memory foam som er veldig tynn der det allerede er trykkpunkter og ikke behov for ekstra polstring

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes (30 grader), eller håndvaskes i en bøtte med vann og litt vaskemiddel. Fjern hår fra paden med en børste før du vasker den. Bruk skånsomme vaskemidler. Skal ikke tørketromles. Må ikke utsettes for direkte varme eller sterkt sollys. La den tørke naturlig.

Produkt-ID: 7QB1K

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: