« Tilbake / Hest / Sjabraker / Salpad / Gelpads

Acavallo Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i micropile med back riser

1.990,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: White
White Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i micropile med back riser
Brown Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i micropile med back riser
Blue Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i micropile med back riser
Black Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i micropile med back riser
Størrelsestabell
Size Lengde
M 16"-17"
L 17.5"-18"
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i micropile med back riser kombinerer antiskli og støtdempende egenskaper, samt de pustende egenskapene til Hexagonal Gel Pads med fôr i micropile bak på paden, og en integrert back riser. Gel-pad med anti-skli, og støtdempende sekskantet mønster, kombinert med micropile-stoff og et innvendig 4 mm tykt skum med åpne celler, noe som gjør at den er komfortabel mot hestens rygg, samtidig som du beholder kontakten med salen. På grunn av det sekskantede mønsteret blir luften komprimert i cellene til denne anti-skli-paden, og støtes ut mens hesten beveger seg. Det gir følelsen av en myk pute under salen. Laget for å passe under alle størrelser og former av engelske saler. Den er formet etter salen med en noe tynnere del langs midten av paden, slik den tilpasser seg bedre ved manken og hestens rygg. Dette gir mer plass mellom salen og gelen, noe som gir en mulighet for kontinuerlig luftgjennomstrømning. Acavallo® Classic Gel er hypoallergen, ikke giftig og skaper ingen negative reaksjoner ved kontakt med hud. Dette gjør at den kan legges direkte på hesten.

Egenskaper:

  • Støtabsorberende. Stabiliserer salen. Minsker trykk. Close Contact. Lett. Ikke giftig. Trygg å bruke mot husen. Enestående slitestyrke. Behagelig følelse mot huden. Utmerkede fukttransporterende egenskaper. Tette og motstandsdyktige fibre

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes (30 grader), eller håndvaskes i en bøtte med vann og litt vaskemiddel. Fjern hår fra paden med en børste før du vasker den. Bruk skånsomme vaskemidler. Skal ikke tørketromles. Må ikke utsettes for direkte varme eller sterkt sollys. La den tørke naturlig.

Produkt-ID: CNUVC

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: