Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Bucas Dublin, polstret luksusgrime

Produkt-ID: 300437

kr 215,10
kr 239,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Dublin, polstret luksusgrime
Velg størrelse Størrelsestabell
Bucas Dublin, polstret luksusgrime
kr 215,10
kr 239,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Bucas Dublin, polstret luksusgrime
kr 215,10
kr 239,00
Bucas Dublin polstret leietau
kr 125,10 kr 139,00
Bucas Dublin, polstret luksusgrime
Beskrivelse

Beskrivelse

Den legendariske Bucas Dublin grimen er designet for å gi hesten god komfort.Den er laget at myk, men sterk silkelignende web, og har polstret nesereim og nakkestykke. En spesielt utformet ring på siden gjør det enklere å åpne og lukke grimen med hurtigkroken, den beskytter også mot gnag fra kroken. Hurtigkroken er laget slik at den kan brukes selv om det er snø, is og lave temperaturer. Nakkestykket kan justeres med en hakekrok.Dublin føllgrime har ekstra store justeringsmuligheter for å kunne holde følge med føllet som vokser. Det er tre justerbare spenner.Polstret leietau som matcher Dublin grime. Lengde 2 m.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God kvalitet
0 Likes

God kvalitetsgrime! Litt stor i størrelsen, anbefaler å gå ned hvis du er i tvil. Har selv en varmblods på ca. 160 cm og han måtte ha Cob.

Størrelse: Stor
Den beste sammenleggbare skitten
0 Likes

En super god skitt som alle hestene mine bruker på brett, siden den er lett og smidig samt gnager mindre. De fleste hester blir såre av kraftig skitt, så denne er virkelig anbefalt.

Størrelse: Normal
Passform sett - størrelse for stor
0 Likes

Selve grime er veldig vakker, jeg tok alt i svart og gjengivelsen er topp. Imidlertid tok jeg en størrelse F som er altfor stor for hestene i klubben min (som allerede er i stor størrelse). Men han er veldig god på trekkhesten med stort hode.

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.