FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-10%

Bucas Komfort Grime, ekstra bred, polstret nakke- og neserei

Produkt-ID: 300428

kr 260,10
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Komfort Grime, ekstra bred, polstret nakke- og neserei
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Bucas Komfort Grime, ekstra bred, polstret nakke- og neserei
kr 260,10
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Komfort Grime, ekstra bred, polstret nakke- og neserei
Beskrivelse

Beskrivelse

Bucas Komfort Grime er laget av samme materiale som Dublin Grime, i myk og sterk web, den eneste forskjellen er at denne grimen er polstret i nakken og på nesen. Den har også en bred, polstret nesereim og nakkestykke for å være så behagelig som mulig for hesten din.Komfort Grime har også en spesielt utformet ring som gjør det enklere å åpne og lukke hurtigkroken.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fin hodekollar
0 Likes

De brede stroppene er veldig flatterende, de er lette, slitesterke og cob-størrelsen passer veldig bra til 15hh-kolven min. Den har også fine festinger og er godt laget for prisen.

Størrelse: Normal
Godt bearbeidet, er ganske stor
1 Likes

Grime er ganske lett og pent polstret. Totalt sett gir det et godt og stabilt inntrykk. Min varmblods (høyde 174 cm) størrelse L passet veldig løs, XL hadde jeg bestilt for sikkerhets skyld - men det var tydeligvis for stort. Grime er kuttet ganske langt rundt nesen. Jeg kan ikke estimere holdbarheten, fordi jeg bruker grime bare nylig.

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.